رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
ترشى هفت بیجار

ترشى هفت بیجار

آبان ۳۰, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

ترشى هفت بیجار

مواد لازم

بادنجان قلمى بدون تخم  ۵ عدد

گوجه فرنگى کال سبز  ۵ عدد

فلفل ریز سبز ۲۵۰ گرم

سیر ۴ بته

سبزى یک کیلو

گلپر  ۱ قاشق غذاخورى

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

بادنجان ها را می شوییم و سر آن ها را می گیریم گوجه فرنگى ها را می شوییم و فلفل را دم می گیریم و می شوییم سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى یک پارچه می چینیم ومی گذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها کاملا گرفته شود. سیر را پوست می گیریم آنگاه همه را ساطورى می کنیم تا خرد شود بعد سبزى ها را تمیز می کنیم ومىشوئیم و رطوبت آن ها را می گیریم و خشک می کنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد می کنیم آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط می کنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب میریزیم و مقدارى نمک و گلپر به آن اضافه می کنیم شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر می کنیم ترشى هفت بیجار را می شود بعد از چند روز می توان مصرف نمود

برچسب ها: ترشى هفت بیجار, ترشى هفت بیجار شمالی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذای شمالی, غذای گیلکی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی ناردونه با بلدرچین

مطالب مرتبط

برنج خاصیت دارد یا خیر

آیا برنج خاصیت دارد؟

تیر ۵, ۱۳۹۵مهندس رضايي
راه رفتن

راه رفتن در اداره برای تناسب اندام بسیار مفید است

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
چای سبز برای کاهش وزن

آیا نوشیدن چای سبز می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷