مرغ یک عدد
تخممرغ ۹ عدد
پیاز داغ سه قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
محلول زعفران یک قاشق سوپخوری
روغن، نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم
ابتدا مرغ را شسته و با یک لیوان آب کمی نمک فلفل و پیازداغ میگذاریم کاملا بپزد تا آبش تمام شود پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا می کنیم و سپس آن را چرخ میکنیم تخممرغها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین نمک فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط میکنیم دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط میکنیم در تابه مقداری روغن ریخته مایه کوکو را داخل روغن داغ شده میریزیم و در تابه را میگذاریم تا کوکو بپزد وقتی یک طرف آن طلایی شد بر میگردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود میتوانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ قرار دهیم تا بپزد