رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
چغرتمه بادکوبه‌ای

چغرتمه بادکوبه‌ای

آبان ۲۴, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

چغرتمه بادکوبه‌ای

مواد لازم

مرغ یک عدد

تخم‌مرغ ۹ عدد

پیاز داغ سه قاشق سوپ‌خوری

بیکینگ‌ پودر نصف قاشق چای‌خوری

محلول زعفران یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا مرغ را شسته و با یک لیوان آب کمی نمک فلفل و پیازداغ می‌گذاریم کاملا بپزد تا آبش تمام شود پس از سرد شدن مرغ را از استخوان جدا می کنیم و سپس آن را چرخ می‌کنیم تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین نمک فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط می‌کنیم دو قاشق غذاخوری پیازداغ نیز افزوده مرغ چرخ شده را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم در تابه مقداری روغن ریخته مایه کوکو را داخل روغن داغ شده می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا کوکو بپزد وقتی یک طرف آن طلایی شد بر می‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود می‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ قرار دهیم تا بپزد

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران شمالی, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلگی, چغرتمه بادکوبه‌ای, چغرتمه بادکوبه‌ای شمالی, چغرتمه بادکوبه‌ای گیلانی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی شیرینی کاکا گیلانی مطلب بعدی ناردونه با بلدرچین

مطالب مرتبط

رستوران گیلکی

کباب ترش گیلانی

آذر ۱, ۱۳۹۶barkhordari
افزایش وزن با ورزش

چرا ورزش کردن باعث افزایش وزن می‌شود؟!

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
کرفس

تاثیر شگفت‌انگیز مصرف روزانه کرفس فقط در یک هفته

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷