رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
ماست چکیده

ماست چکیده

آبان ۱۴, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

ماست چکیده

ماست محلی روستایی یا همان ماست چکیده سنتی را حتما میل کرده اید ماستی که بدون افزودنی های مضر و روغن پالم بدست کدبانوهای روستایی تهیه می

شود

در قدیم ماست کوزه ای که خیلی چرب بود را تهیه و داخل این خم که در زبان محلی نرخه یا نره نیز عنوان می شود می ریختند و به آن کمی آب اضافه می کردند

طرز تهیه

ماست را داخل کیسه ی پارچه ای معمولا سپید ریخته و آن را به شاخه درخت میخی به دیوار و خلاصه آویزان می کنند آب ماست آرام آرام چکیده می شود.

حالا آنچه داخل کیسه باقی می ماند ماست غلیظی بود بعضی ها به عنوان دوغ چند قاشق از این ماست را داخل لیوانی ریخته و با آب و نعناع و نمک قاطی می کنند

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی, ماست چکیده, ماست چکیده شمالی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی دیبیجا مطلب بعدی شیرینی کاکا گیلانی

مطالب مرتبط

لاغری شکم

چرا آخرین جایی که لاغر می شود، شکم است؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
خواص مفید و درمانی شیر

چگونه خواص مفید و درمانی شیر را بیشتر کنیم

مرداد ۱۵, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
تورشه شامی

تورشه شامی

مرداد ۲۵, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷