رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
بورانی بادنجان

بورانی بادمجان

مهر ۲۸, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

بورانی بادمجان

مواد لازم

بادنجان درشت سیاه : ۱۰ عدد

سیر  یک ونیم بته

ماست یک کیلو

سبزى خشک به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

بین بادنجان ها را یک چاک داده روى آتش ذغال یا در کف فر با حرارت ۳۵۰ درجه کباب مىکنیم تا خوب پخته و نرم شود پوست بادنجانها را می گیریم اگر تخمى باشند تخم ها را با نوک قاشق آهسته جدا کرده و گوشت بادنجان ها را با گوشت کوب له می کنیم سیر را هم پوست کنده با گوشت کوب له میکنیم سبزى را شسته و ریز خرد می کنیم بادنجان و سیر و سبزى و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم ماست را اضافه کرده در دیس ممی ریزیم کمى از سبزى ریز شده را براى تزئین روى بورانى می پاشیم بورانى را به صورت پیش غذا یا همراه غذا تناول می نمایند

برچسب ها: بادنجان, بورانی بادمجان, بورانی بادمجان گیلانی, رستوران در تهران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی جوجه کباب با سس انار مطلب بعدی خورش انار بیج

مطالب مرتبط

شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها

شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها

اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۶m.mirzaei
شیر

آیا این باور که همه باید هر روز یک لیوان شیر بخورند درست است؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
شربت خاکشیر

اگر صدایتان گرفته خاکشیر بخورید

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷