بادنجان درشت سیاه : ۱۰ عدد
سیر یک ونیم بته
ماست یک کیلو
سبزى خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
بین بادنجان ها را یک چاک داده روى آتش ذغال یا در کف فر با حرارت ۳۵۰ درجه کباب مىکنیم تا خوب پخته و نرم شود پوست بادنجانها را می گیریم اگر تخمى باشند تخم ها را با نوک قاشق آهسته جدا کرده و گوشت بادنجان ها را با گوشت کوب له می کنیم سیر را هم پوست کنده با گوشت کوب له میکنیم سبزى را شسته و ریز خرد می کنیم بادنجان و سیر و سبزى و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم ماست را اضافه کرده در دیس ممی ریزیم کمى از سبزى ریز شده را براى تزئین روى بورانى می پاشیم بورانى را به صورت پیش غذا یا همراه غذا تناول می نمایند