رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
جوجه کباب با سس انار

جوجه کباب با سس انار

مهر ۲۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

جوجه کباب با سس انار

مواد لازم

سینه مرغ (کبابی خردشده) ۱ کیلوگرم

رب انار ۳ قاشق غذا خوری

گردو ۳ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

درون ظرفی رب انار را بریزید بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود بعد آن را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ زده و درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود

 

برچسب ها: جوجه کباب با سس انار, جوجه کباب شمالی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, غذاهای گیلکی, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلگی, کبابي
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی تاس کباب گیلانی مطلب بعدی بورانی بادمجان

مطالب مرتبط

چاقی صورت

چگونه چاق شویم؟ +راهی برای چاقی صورت

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس رضايي
تخم شربت

سحری را با تخم شربتی خاتمه دهید

تیر ۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
روغن 1

دمای روغن سرخ کردنی نباید از ۱۸۰ درجه بیشتر شود

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷