سینه مرغ (کبابی خردشده) ۱ کیلوگرم
رب انار ۳ قاشق غذا خوری
گردو ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
درون ظرفی رب انار را بریزید بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود بعد آن را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ زده و درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود