مرغ متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۸ عدد
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخورى
زعفران نمک فلفل و دارچین به مقدار لازم
آب لیمو یا آب نارنج به مقدار لازم
مرغ را تمیز کرده چند قطعه نموده میگذاریم با کمى آب و نمک و فلفل بپزد سپس تخم مرغ ها را در ظرفى شکسته با چنگال میزنیم تا باز شود کمى نمک و فلفل و زعفران و دارچین و پیاز داغ را به تخم مرغ ها اضافه کرده باز هم میزنیم تا خوب مخلوط شود روغن را در تاوه ریخته تا داغ شود حرارت را ملایم کرده مایه تخم مرغ را در آن ریخته چند دقیقه صبر میکنیم تا خودش را بگیرد بعد آهسته هم میزنیم تا تخم مرغ سرخ شده و طلائى خوشرنگ شود سپس تخم مرغها را به مرغ پخته اضافه کرده کمى آب نارنج ریخته میگذاریم خورش چند جوش زده و جا بیفتد این خورش نباید زیاد آب داشته باشد.