رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
چغرتمه

چغرتمه

مهر ۱۴, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

چغرتمه

مواد لازم

مرغ متوسط ۱ عدد

تخم مرغ ۸ عدد

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخورى

زعفران نمک فلفل و دارچین به مقدار لازم

آب لیمو یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه

مرغ را تمیز کرده چند قطعه نموده میگذاریم با کمى آب و نمک و فلفل بپزد سپس تخم مرغ ها را در ظرفى شکسته با چنگال میزنیم تا باز شود کمى نمک و فلفل و زعفران و دارچین و پیاز داغ را به تخم مرغ ها اضافه کرده باز هم میزنیم تا خوب مخلوط شود روغن را در تاوه ریخته تا داغ شود حرارت را ملایم کرده مایه تخم مرغ را در آن ریخته چند دقیقه صبر میکنیم تا خودش را بگیرد بعد آهسته هم میزنیم تا تخم مرغ سرخ شده و طلائى خوشرنگ شود سپس تخم مرغها را به مرغ پخته اضافه کرده کمى آب نارنج ریخته میگذاریم خورش چند جوش زده و جا بیفتد این خورش نباید زیاد آب داشته باشد.

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلکی, چغرتمه, چغرتمه شمالی, چغرتمه گیلانی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی بادمجان شکم پر گیلانی مطلب بعدی تاس کباب گیلانی

مطالب مرتبط

CALIFORNIA WALNUT COMMISSION MEDITERRANEAN DIET

۱۰ دلیل برای دوست داشتن رژیم غذایی مدیترانه ای

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
کاربردهای چای

کاربردهای متفاوت چای در منزل + دستورالعملهای زیبایی

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
رستوران گیلار

ماهی فبیج

آبان ۱۹, ۱۳۹۶barkhordari
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷