بادمجان ۶ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب انار یک قاشق مربا خوری
گردو ۱۰۰ گرم
نمک فلفل ادویه به مقدار لازم
سبزیجات یک قاشق چای خوری
بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش زده و به آنها نمک می زنیم حالا تک تک بادمجان ها را فشار داده تا آب بادمجان گرفته شود بادمجان ها را درون تابه قرار داده و بر روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می کنیم گردو سائیده شده رب انار سبزیجات نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها میریزیم ۳ عدد گوجه را چهار قاچ و آغشته به مواد می کنیم حالا به منظور بخارپز کردن گوجه قاچ و آغشته به مواد را درون قابلمه ای بهمراه مقداری آب میریزیم