رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
بادمجان شکم پر گیلانی

بادمجان شکم پر گیلانی

مهر ۶, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

بادمجان شکم پر گیلانی

مواد لازم

بادمجان ۶ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

رب انار یک قاشق مربا خوری

گردو ۱۰۰ گرم

نمک فلفل  ادویه به مقدار لازم

سبزیجات یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

بادمجان ها را از وسط به دو قسمت برش زده و به آنها نمک می زنیم حالا تک تک بادمجان ها را فشار داده تا آب بادمجان گرفته شود بادمجان ها را درون تابه قرار داده و بر روی حرارت ملایم گذاشته و سرخ می کنیم گردو سائیده شده  رب انار سبزیجات نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و مواد آماده شده را داخل شکم بادمجان ها میریزیم ۳ عدد گوجه را چهار قاچ و آغشته به مواد می کنیم حالا به منظور بخارپز کردن گوجه قاچ و آغشته به مواد را درون قابلمه ای بهمراه مقداری آب میریزیم

برچسب ها: بادمجان شکم پر, بادمجان شکم پر شمالی, بادمجان شکم پرگیلانی, رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلکی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی پلا کباب رشتی مطلب بعدی چغرتمه

مطالب مرتبط

افزایش عمر با این خوراکیها

راز افزایش طول عمر در این خوراکیها!

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
کاکا

خوراکی هایی برای محافظت از پوست در برابر اشعه مضر خورشید

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
خورش شش انداز گیلانی

خورش شش انداز گیلانی

شهریور ۲۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷