سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج، تره، چغندر) یک کیلو گرم
برنج یک قاشق غذاخوری
سیرخام نصف بته
آب نارنج یا آب غوره یک فنجان
تخم مرغ ۴ عدد
ادویه به مقدار کافی
ابتدا سبزی ها را با ساطور، ریز خرد میکنیم سپس به اندازه یک فنجان آب و یک قاشق غذاخوری برنج که قبلا خیسانده ایم در قابلمه می ریزیم تا سبزی و برنج کاملا پخته شود سپس سیر را خرد کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم در آخر در آب نارنج یا آب غوره مقداری آرد برنج حل کرده و به تدریج به خورش اضافه میکنیم این کار سبب لعابدار شدن خورش میشود در پایان نیز تخم مرغ ها را اضافه نموده، میل میکنیم