انجیر ۱۵ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
انجیرها را می شوییم دم انجیرها را با قیچی می گیریم انجیرها را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش ملایم بجوشد با کفگیر چوبی مرتب هم می زنیم تا خوب له شود شکر را با کمی آب جداگانه قوام می آوریم موقع خشک شدن آب انجیر شکر قوام آمده را به آن اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا خوب سفت شود باید مواظب بود ته نگیرد و نسوزد که تلخ شود وقتی که حاضر شد بر می داریم و یک قاشق مغز هل روی آن می پاشیم