رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
خمس انجیر

خمس انجیر

شهریور ۸, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

خمس انجیر

خمس انجیر از انجیرهای مخصوص گیلان تهیه می شود درخت انجیر در تمام نقاط گیلان به طور وحشی و اهلی فراوان یافت می شود بعضی از انواع آن بسیار درشت است که به انجیر سه وقته معروف است

مواد لازم

انجیر ۱۵ کیلو گرم

شکر ۱ کیلو گرم

مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

انجیرها را می شوییم دم انجیرها را با قیچی می گیریم انجیرها را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش ملایم بجوشد با کفگیر چوبی مرتب هم می زنیم تا خوب له شود شکر را با کمی آب جداگانه قوام می آوریم موقع خشک شدن آب انجیر شکر قوام آمده را به آن اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا خوب سفت شود باید مواظب بود ته نگیرد و نسوزد که تلخ شود وقتی که حاضر شد بر می داریم و یک قاشق مغز هل روی آن می پاشیم

 

برچسب ها: خمس انجیر, خمس انجیر شمالی, خمس انجیر گیلانی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی مرغ لاکو(مرغ کباب) مطلب بعدی خورش کویی تره

مطالب مرتبط

PicsArt_05-17-04.25.14

شور ماهی پلو

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۷barkhordari
کاهش درد آرتروز با زنجبیل

ادویه‌ای که درد آرتروز را کاهش می‌دهد

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي

ماهی دودی

تیر ۱۳, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷