رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
مرغ لاکو

مرغ لاکو(مرغ کباب)

شهریور ۶, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

مرغ لاکو(مرغ کباب)

مواد لازم

مرغ یک عدد

مغز گردو ۷۵۰ گرم

رب انار ترش ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه

مغز گردو ساییده شده را با سه یا چهار لیوان آب و رب انار ترش مخلوط کرده در گمج یا در قابلمه می ریزیم گمج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سه یا چهار ساعت آهسته بجوشد گاهی هم می زنیم که ته نگیرد تا به روغن بیفتد و بوی خامی گردو از بین برود مرغ را که درسته تمیز کرده و شسته ایم همراه نمک و فلفل به آن اضافه می نماییم و می گذاریم تا مرغ پخته شده و آب فسنجان کم بشود و خورش جا بیفتد این فسنجان باید کاملا غلیظ و سفت باشد اگر مرغ زودتر پخت آن را برداشته و مایه گردو را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا آبش تبخیر شده و مطابق دلخواه غلیظ شود بعد مرغ پخته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود سپس آن را در ظرف می ریزیم

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی, مرغ لاکو(مرغ کباب), مرغ لاکو(مرغ کباب) شمالی, مرغ لاکو(مرغ کباب) گیلانی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی اشبل وابیج مطلب بعدی خمس انجیر

مطالب مرتبط

انجیر

انجیر را با آب پرتغال بخورید

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
چریش گیاهی برای پوست و مو

چریش؛ گیاهی برای پوست و مو!

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
منابع کلسیم و ویتامین دی

۷ منبع غیر لبنی شگفت انگیز، از کلسیم و ویتامین دی

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷