مرغ یک عدد
مغز گردو ۷۵۰ گرم
رب انار ترش ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
مغز گردو ساییده شده را با سه یا چهار لیوان آب و رب انار ترش مخلوط کرده در گمج یا در قابلمه می ریزیم گمج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سه یا چهار ساعت آهسته بجوشد گاهی هم می زنیم که ته نگیرد تا به روغن بیفتد و بوی خامی گردو از بین برود مرغ را که درسته تمیز کرده و شسته ایم همراه نمک و فلفل به آن اضافه می نماییم و می گذاریم تا مرغ پخته شده و آب فسنجان کم بشود و خورش جا بیفتد این فسنجان باید کاملا غلیظ و سفت باشد اگر مرغ زودتر پخت آن را برداشته و مایه گردو را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا آبش تبخیر شده و مطابق دلخواه غلیظ شود بعد مرغ پخته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود سپس آن را در ظرف می ریزیم