گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد نیم کیلو گرم
پیاز درشت یک عدد
تخم مرغ یک عدد
سیب زمینی نیم کیلو گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
آب غوره یا آب لیمو یک فنجان
نمک و فلفل به اندازه کافی
گوشت را چرخ کرده پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت می نماییم سپس از این مایه گوشت گلوله های یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ می کنیم در ظرفی یک لیوان آب ریخته رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده می گذاریم جوش آید آنگاه گوشت های سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم می کنیم و سیب زمینی ها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریده ایم در روغن سرخ نموده روی گوشت می ریزیم این خورش با برنج صرف می شود و باید خیلی کم آب باشد