رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
تورشه شامی

تورشه شامی

مرداد ۲۵, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

تورشه شامی

مواد لازم

گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد نیم کیلو گرم

پیاز درشت یک عدد

تخم مرغ یک عدد

سیب زمینی نیم کیلو گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

آب غوره یا آب لیمو یک فنجان

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه

گوشت را چرخ کرده پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت می نماییم سپس از این مایه گوشت گلوله های یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ می کنیم در ظرفی یک لیوان آب ریخته رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده می گذاریم جوش آید آنگاه گوشت های سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم می کنیم و سیب زمینی ها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریده ایم در روغن سرخ نموده روی گوشت می ریزیم این خورش با برنج صرف می شود و باید خیلی کم آب باشد

برچسب ها: تورشه شامی, تورشه شامی شمالی, تورشه شامی گیلانی, تورشه شامی گیلکی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلکی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی ماهی کله آب (تورشه آبه) مطلب بعدی شیر برنج

مطالب مرتبط

کره

کره برای سلامت قلب مضر نیست

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها

شناخت شخصیت افراد از روی غذاخوردن آنها

اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۶m.mirzaei
غذاهای گیلکی

چگونه قیماق درست کنیم؟

آبان ۱۷, ۱۳۹۶barkhordari
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷