ماهی سفید یک یا دو قطعه برش
کله ماهی سفید ۳ یا ۴ عدد
سیر یک بته
آب نارنج یا آب لیمو یک فنجان
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار کافی
برش های ماهی سفید را در روغن سرخ می کنیم کله های ماهی سفید را بعد از خالی کردن داخل گوش آن ها را تمیز کرده و اطرافش را در روغن داغ نارنجی سرخ می کنیم سیر را پوست کنده کوبیده در کمی روغن تفت می دهیم زرد چوبه را ریخته آنگاه قطعات سرخ شده ماهی را با کله ماهی ها و سیر داغ مخلوط نموده در ظرفی می ریزیم و روی آن دو یا سه لیوان آب ریخته می گذاریم در حرارت ملایم بپزد آب نارنج و نمک و فلفل و دارچین را اضافه می کنیم غذا یکی دو جوش که زد حاضر است این خوراک به فرم سوپ ماهی است و گاهی شمالی ها آن را کم آب پخته و با پلو میل می کنند