رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
خورش آلو و قیسی

خورش آلو و قیسی

مرداد ۱۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

خورش آلو و قیسی

مواد لازم

مرغ ۱ عدد در حدود ۱ کیلو گرم

پیاز داغ خوب طلایی شده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

آلو زرد  ۱فنجان

کشمش ۱ فنجان

زرشک ۱ فنجان

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

زعفران به اندازه کافی

شکر ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

مرغ را تکه تکه کرده با کره سرخ می کنیم و کمی آب ریخته می پزیم وقتی که نیم پز شد پیاز داغ و کمی سس گوجه فرنگی و کمی آب لیمو و زعفران را اضافه کرده می گذاریم بپزد آنگاه میوه های خشک را که قبلا در آب خیس داده ایم شسته با کمی کره ابتدا آلو زرد را چند دقیقه تفت داده و بعد قیسی را ریخته و با هم تفت می دهیم و کشمش شسته را هم می ریزیم در آخر زرشک را ریخته بلافاصله بر می داریم کمی زعفران و آب لیمو و سس گوجه را به مخلوط میوه اضافه کرده با کمی آب جداگانه دم می کنیم وقتی مرغ پخته شد مخلوط میوه را در اطراف مرغ می ریزیم و با هم با حرارت خیلی ملایم چند دقیقه دم می کنیم اگر خورش ترش شد کمی شکر اضافه می نماییم

 

 

برچسب ها: خورش آلو و قیسی, خورش آلو و قیسی شمالی, خورش آلو و قیسی گیلانی, خورش آلو و قیسی گیلکی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی باقالا کوکو مطلب بعدی خورش انار دانه مسما

مطالب مرتبط

هسته زردالو

خطر مرگ با مصرف هسته‌های تلخ زردآلو

مرداد ۲۰, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
اشبل وابیج

اشبل وابیج

مرداد ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
رستوران شمالی

سیر ترشیِ

دی ۲۱, ۱۳۹۶barkhordari
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷