مرغ ۱ عدد در حدود ۱ کیلو گرم
پیاز داغ خوب طلایی شده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
آلو زرد ۱فنجان
کشمش ۱ فنجان
زرشک ۱ فنجان
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران به اندازه کافی
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ را تکه تکه کرده با کره سرخ می کنیم و کمی آب ریخته می پزیم وقتی که نیم پز شد پیاز داغ و کمی سس گوجه فرنگی و کمی آب لیمو و زعفران را اضافه کرده می گذاریم بپزد آنگاه میوه های خشک را که قبلا در آب خیس داده ایم شسته با کمی کره ابتدا آلو زرد را چند دقیقه تفت داده و بعد قیسی را ریخته و با هم تفت می دهیم و کشمش شسته را هم می ریزیم در آخر زرشک را ریخته بلافاصله بر می داریم کمی زعفران و آب لیمو و سس گوجه را به مخلوط میوه اضافه کرده با کمی آب جداگانه دم می کنیم وقتی مرغ پخته شد مخلوط میوه را در اطراف مرغ می ریزیم و با هم با حرارت خیلی ملایم چند دقیقه دم می کنیم اگر خورش ترش شد کمی شکر اضافه می نماییم