رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
خورش آلو مسما

خورش آلو مسما

تیر ۲۲, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

خورش آلو مسما

مواد لازم

گوشت یک کیلو گرم

یا مرغ یک عدد

آلو خورشتی ۷۵۰ گرم

پیاز متوسط دو عدد

نمک و فلفل و دارچین و زعفران به مقدار کافی

طرز تهیه

گوشت یا مرغ را قطعه قطعه کرده کمی تفت می دهیم بعد با دو یا سه لیوان آب می گذاریم بپزد پیاز را خلال ریز کرده در روغن سرخ می کنیم آلو را که قبلا شسته ایم در آب خیس کرده قبل از اینکه پیاز کاملا سرخ شود آلو را از آب خارج نموده داخل پیاز می ریزیم تا کمی با پیاز سرخ شود باید توجه کرد که آلو نسوزد بعد پیاز و آلو را داخل مرغ یا گوشت که پخته شده نموده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد نمک و فلفل و دارچین را اضافه می کنیم اگر دوست داشته باشیم می توان کمی شکر و آب لیمو و زعفران را بعد از پخته شدن خورش به عنوان چاشنی به آن اضافه نمود.

برچسب ها: خورش آلو مسما شمالی, خورش آلو مسما گیلانی, خورش آلو مسما گیلکی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی شوید پلا مطلب بعدی باقالا کوکو

مطالب مرتبط

تخمه

خواص تخمه آفتابگردان

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
رستوران

فواید سوپ جو

مهر ۲۶, ۱۳۹۶barkhordari
تخم مرغ

۷ فایده شگفت‌آور تخم مرغ که نمی‌دانستید

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷