گوشت یک کیلو گرم
یا مرغ یک عدد
آلو خورشتی ۷۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
نمک و فلفل و دارچین و زعفران به مقدار کافی
گوشت یا مرغ را قطعه قطعه کرده کمی تفت می دهیم بعد با دو یا سه لیوان آب می گذاریم بپزد پیاز را خلال ریز کرده در روغن سرخ می کنیم آلو را که قبلا شسته ایم در آب خیس کرده قبل از اینکه پیاز کاملا سرخ شود آلو را از آب خارج نموده داخل پیاز می ریزیم تا کمی با پیاز سرخ شود باید توجه کرد که آلو نسوزد بعد پیاز و آلو را داخل مرغ یا گوشت که پخته شده نموده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد نمک و فلفل و دارچین را اضافه می کنیم اگر دوست داشته باشیم می توان کمی شکر و آب لیمو و زعفران را بعد از پخته شدن خورش به عنوان چاشنی به آن اضافه نمود.