رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
شوید پلو

شوید پلا

تیر ۲۰, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

شوید پلا

مواد لازم

برنج خوب شمال نیم کیلو گرم

شوید ۷۵۰ گرم

نمک به مقدار کافی

آب (اگر برنج خوب و خشک باشد دو برابر آب می ریزیم وگرنه کمتر آب لازم دارد

طرز تهیه

برنج درجه یک را انتخاب نموده آن را چندین دفعه به آهستگی می شوییم تا برنج خرد نشود و آب زلال گردد برای هر یک پیمانه برنج خوب و خشک دو پیمانه آب می ریزیم شوید را پاک می کنیم و می شوییم و با کارد ریز خرد نموده و نمک و شوید را به برنج اضافه می کنیم بهتر است برنج را یکی دو ساعت قبل از طبخ بشوییم و بخیسانیم دیگ برنج را روی آتش می گذاریم وقتی که جوش آمد حرارت را ملایم نموده می گذاریم تا پلو دم بکشد برای دم کشیدن و ته دیگ بستن آن معمولا یک ساعت تا یک ساعت نیم کافی است اگر مایل باشیم می توان قبا از جمع شدن آب برنج ۱۰۰ گرم روغن روی کته ریخت ولی معمولا این پلاو هم مثل کته های دیگر در شمال بدون روغن طبخ می شود ولی در موقع خوردن آن را با کره فراوان و ماهی دودی تناول می کنند

 

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, شوید پلا, شوید پلا شمالی, شوید پلا گیلانی, شوید پلا گیلکی, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلانی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی ماهی دودی مطلب بعدی خورش آلو مسما

مطالب مرتبط

نوشیدنی ارزان و پرخاصیت

نوشیدنی ارزان و پرخاصیت

اسفند ۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
غذای گیلکی

آشپزی گیلان

شهریور ۷, ۱۳۹۶barkhordari
غذای تند

بهترین راه برای خنک کردن دهان بعد از خوردن غذاهای تند

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷