توت فرنگی یک کیلو گرم
شکر دو کیلو گرم
جوهر لیمو به اندازه یک نخود
آب چهار لیوان
توت فرنگی حتما باید رسیده باشد و آن را با دقت می شوییم دم آن ها را می گیریم شکر را با آب در ظرف لعابی می ریزیم و می جوشانیم کف آن را با کفگیر می گیریم توت فرنگی های آماده شده را در یک پارچه نازک می ریزیم و می بندیم و بسته ی توت فرنگی را در شیره و شکر قرار می دهیم شربت را دوباره می جوشانیم تا قوام بیاید بعد جوهر لیمو را اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم پارچه محتوی توت فرنگی را از شربت خارج می نماییم و شربت را دوباره از صافی رد می کنیم بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم و در آن را می بندیم