رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
شربت توت فرنگی

شربت توت فرنگی

خرداد ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

شربت توت فرنگی

مواد لازم

توت فرنگی یک کیلو گرم

شکر دو کیلو گرم

جوهر لیمو به اندازه یک نخود

آب چهار لیوان

طرز تهیه

توت فرنگی حتما باید رسیده باشد و آن را با دقت می شوییم دم آن ها را می گیریم شکر را با آب در ظرف لعابی می ریزیم و می جوشانیم کف آن را با کفگیر می گیریم توت فرنگی های آماده شده را در یک پارچه نازک می ریزیم و می بندیم و بسته ی توت فرنگی را در شیره و شکر قرار می دهیم شربت را دوباره می جوشانیم تا قوام بیاید بعد جوهر لیمو را اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم پارچه محتوی توت فرنگی را از شربت خارج می نماییم و شربت را دوباره از صافی رد می کنیم بعد از سرد شدن در شیشه می ریزیم و در آن را می بندیم

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, شربت توت فرنگی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلکی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی شربت زغال اخته مطلب بعدی ماهی دودی

مطالب مرتبط

رستوران

فواید سوپ جو

مهر ۲۶, ۱۳۹۶barkhordari
توت فرنگی

کدام قسمت از توت فرنگی خطرناک است؟!

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس رضايي
کاهش درد آرتروز با زنجبیل

ادویه‌ای که درد آرتروز را کاهش می‌دهد

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷