مرغ یک عدد
برگ سیر یک کیلو گرم
تخم مرغ دو عدد
لپه دو قاشق غذا خوری
آب نارنج یا آب غوره(در صورت تمایل) به اندازه کافی
مرغ را تمیز شسته با لپه شسته شده و چند لیوان آب می گذاریم تا نیم پز شود.سپس برگ سیر را می شوییم بعد از آن که آبش کاملا گرفته شد با کارد آن را به یک اندازه ریز خرد می کنیم و در روغن کمی سرخ کرده به مرغ اضافه نموده می گذاریم آهسته بجوشد و بپزد.وقتی مرغ کاملا پخته شد و خورش جا افتاد ترشی را می ریزیم.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال هم می زنیم تا مخلوط شود و آهسته به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا تخم مرغ بسته شود و نمک و فلفل زده بر می داریم.معمولا این خورش بدون ترشی تهیه می شود.