رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
خورش سیر قلیه

خورش سیر قلیه

خرداد ۲۳, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

خورش سیر قلیه

مواد لازم:

مرغ یک عدد

برگ سیر یک کیلو گرم

تخم مرغ دو عدد

لپه دو قاشق غذا خوری

آب نارنج یا آب غوره(در صورت تمایل) به اندازه کافی

طرز تهیه

مرغ را تمیز شسته با لپه شسته شده و چند لیوان آب می گذاریم تا نیم پز شود.سپس برگ سیر را می شوییم بعد از آن که آبش کاملا گرفته شد با کارد آن را به یک اندازه ریز خرد می کنیم و در روغن کمی سرخ کرده به مرغ اضافه نموده می گذاریم آهسته بجوشد و بپزد.وقتی مرغ کاملا پخته شد و خورش جا افتاد ترشی را می ریزیم.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال هم می زنیم تا مخلوط شود و آهسته به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا تخم مرغ بسته شود و نمک و فلفل زده بر می داریم.معمولا این خورش بدون ترشی تهیه می شود.

 

برچسب ها: خورش سیر قلیه, خورش سیر قلیه شمالی, خورش سیر قلیه گیلانی, خورش سیر قلیه گیلکی, رستوران در تهران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلکی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی رب تورش سب مطلب بعدی شربت زغال اخته

مطالب مرتبط

سنج

خواص درمانی سنجد که نمی‌دانستید

تیر ۲۷, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
شربت خاکشیر

اگر صدایتان گرفته خاکشیر بخورید

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس رضايي
تخم مرغ

۷ فایده شگفت‌آور تخم مرغ که نمی‌دانستید

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷