بولبه بره
گوشت مغز ران:یک کیلوگرم
سبزی(تره،جعفری،خلواش،نعنا و چوچاق):نیم کیلوگرم
تخم مرغ:۳ عدد
آب غوره:۱ فنجان
سیر:نصف بته
طرز تهیه:
گوشت را قطعه قطعه نموده با دو یا سه لیوان آب می گذاریم بپزد.گوشت پخته شده را در کمی روغن سرخ می کنید.بعد از آن سبزی هارا شسته و خیلی ریز خرد کرده سپس در روغن سرخ می کنیم.سیر را کوبیده،سرخ کرده آنگاه سبزی و سیر را با آب غوره به گوشت اضافه می کنیم .میگذارید با هم بجوشند.تخم مرغ هارا زده،مخلوط این خورش می کنیم تا ببندد.وقتی خورش جا افتاد نمک و فلفل زده و نوش جان کنید.
@gilarest