رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
PicsArt_05-10-06.16.51

بولبه بره

اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۷barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

بولبه بره

گوشت مغز ران:یک کیلوگرم

سبزی(تره،جعفری،خلواش،نعنا و چوچاق):نیم کیلوگرم

تخم مرغ:۳ عدد

آب غوره:۱ فنجان

سیر:نصف بته

طرز تهیه:

گوشت را قطعه قطعه نموده با دو یا سه لیوان آب می گذاریم بپزد.گوشت پخته شده را در کمی روغن سرخ می کنید.بعد از آن سبزی هارا شسته و خیلی ریز خرد کرده سپس در روغن سرخ می کنیم.سیر را کوبیده،سرخ کرده آنگاه سبزی و سیر را با آب غوره به گوشت اضافه می کنیم .میگذارید با هم بجوشند.تخم مرغ هارا زده،مخلوط این خورش می کنیم تا ببندد.وقتی خورش جا افتاد نمک و فلفل زده و نوش جان کنید.

@gilarest

برچسب ها: رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلانی
barkhordari
مطلب قبلی طرز تهیه مالاوابیج غذای شمالی مطلب بعدی شور ماهی پلو

مطالب مرتبط

سنج

خواص درمانی سنجد که نمی‌دانستید

تیر ۲۷, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
برنجی

بهترین نحوه پخت برنج و ماکارونی برای دیابتی ها

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
نوشیدنی ضد میگرن

نوشیدنی معجزه آسای ضد میگرن

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷