شقاقل:یک کیلوگرم
شکر:یک کیلوگرم
گلاب:یک قاشق غذاخوری
هل:به مقدار کافی
جوهرلیمو:به اندازه یک نخود
شقاقل هارا می شوییم،دو روز می گذاریم در آب سرد بمانند و هر روز چندین بار آب آن هارا عوض می کنیم تا اینکه پوست آن ها نرم شود.با یک کارد تیز پوست شقاقل هارا می تراشیم و پاک می کنیم.سپس شقاقل ها را قلم قلم به بلندی سه یا چهار سانتی متر می بریم و در آب سرد قرار می دهیم.آنگاه آب را جوش می آوریم و شقاقل هارا داخل آب جوش می ریزیم و نیم ساعت می جوشانیم و دوباره آب را عوض می کنیم.عمل جوشاندن را دوباره تکرار می کنیم تا شقاقل ها پخته شده و نرم شوند.آن ها را باز در آب سرد می ریزیم.شکر را با جوهر لیمو بار می گذاریم تا قوام بیاید سپس شقاقل هارا از آب سرد درمی آوریم و در شیره ی شکر می ریزیم.می گذاریم اهسته بجوشد.وقتی که حاضر شد،گلاب و مغز هل کوبیده را اضافه می کنیم سپس در شیشه می ریزیم و در جا خنک نگه می داریم.
طمع لذیذ غذاهای شمالی را با رستوران گیلار بچشید..
@gilarest