رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
غذاهای شمالی

مربای شقاقل

بهمن ۱۱, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

مربای شقاقل

مواد لازم:

شقاقل:یک کیلوگرم

شکر:یک کیلوگرم

گلاب:یک قاشق غذاخوری

هل:به مقدار کافی

جوهرلیمو:به اندازه یک نخود

طرز تهیه:

شقاقل هارا می شوییم،دو روز می گذاریم در آب سرد بمانند و هر روز چندین بار آب آن هارا عوض می کنیم تا اینکه پوست آن ها نرم شود.با یک کارد تیز پوست شقاقل هارا می تراشیم و پاک می کنیم.سپس شقاقل ها را قلم قلم به بلندی سه یا چهار سانتی متر می بریم و در آب سرد قرار می دهیم.آنگاه آب را جوش می آوریم و شقاقل هارا داخل آب جوش می ریزیم و نیم ساعت می جوشانیم و دوباره آب را عوض می کنیم.عمل جوشاندن را دوباره تکرار می کنیم تا شقاقل ها پخته شده و نرم شوند.آن ها را باز در آب سرد می ریزیم.شکر را با جوهر لیمو بار می گذاریم تا قوام بیاید سپس شقاقل هارا از آب سرد درمی آوریم و در شیره ی شکر می ریزیم.می گذاریم اهسته بجوشد.وقتی که حاضر شد،گلاب و مغز هل کوبیده را اضافه می کنیم سپس در شیشه می ریزیم و در جا خنک نگه می داریم.

طمع لذیذ غذاهای شمالی را با رستوران گیلار بچشید..

@gilarest

برچسب ها: رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلکی
barkhordari
مطلب قبلی ماهی سفید شکم پر مطلب بعدی شیرینی کاکا

مطالب مرتبط

image_1یی

غذاهایی که از بدن در مقابل سموم محافظت می‌کنند

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
ادویه

۷ ادویه برای تنظیم قند خون

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
شکم چاق

چرا شکم آخرین جایی است که لاغر می شود؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷