بهار نارنج را تا حد امکان باید تازه انتخاب کنید و مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داریم.آهک را داخل لیوان آب ریخته و میگذاریم تا ته نشین شود.سپس آب صاف و زلال آن را درون ظرف دیگری می ریزیم و به مدت یک ساعت بهار نارنج را در آب آهک قرار می دهیم سپس با آب می جوشانیم.آب آن را خالی می کنیم و مجدداً در آب جوش می جوشانیم.این کار را سه بار تکرار می کنیم تا کاملاً تلخی آن گرفته شود.سپس به مدت ۵ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چند بار آب آن را عوض می کنیم و درون آب تمیز می ریزیم یکی از گل ها را امتحان می کنیم اگر تلخ بود مجدداً ۲ تا ۳ بار دیگر در آب سردقرار می دهیم،در آخر آب را جوش می آوریم و شکر به آن اضافه می کینیم وقتی جوش امد،کف روی آن را می گیریم و گل ها را درون آن می ریزیم.پس از جا افتادن مربا آماده است.
غذاهای لذیذ شمالی را در رستوران گیلکی گیلار مزه کنید
@gilarest