رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
رستوران گیلار

ماهی فبیج

آبان ۱۹, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

ماهی فبیج

  1. ماهی سفید:یک عدد
  2. نمک و فلفل وزردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی را به دقت شسته و فلس های ماهی را پاک می کنیم و شکم ماهی را از پایین به بالا چاک داده و محتویات شکم ماهی را خالی می کنیم. اگر اشبل داشت آن را تمیز کرده و مجدداًداخل شکم ماهی قرار می دهیم و شکم ماهی را می دوزیم و آن را به صورت گرد درون گمج(نوعی قابلمه گلی مخصوص استان گیلان است که اعتقاد بر این است که غذا در گمج خیلی خوشمزه تر طبخ می شود و این به دلیل خاصیت فیزیکی و همینطور چگونگی پخت که به آرامی صورت می گرد می باشد.) که قبلاْ چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم روی گمج را هم می توان به وسیله ذغال جرارت داد و یا در فر در حرارت ۳۵۰دزجه به مدت یک ساعت و یک ربع قرار داد(فر را قبلاً گرم کنید.)

غذاهای لذیذ شمالی را در رستوران گیلار مزه کنید

@gilarrest

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران گیلار, رستوران گیلکی, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی
barkhordari
مطلب قبلی چگونه قیماق درست کنیم؟ مطلب بعدی مربای بهار نارنج

مطالب مرتبط

خورش آلو و قیسی

خورش آلو و قیسی

مرداد ۱۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
روی و عوارض کمبود آن در بدن

روی و عوارض کمبود آن در بدن

فروردین ۲۰, ۱۳۹۶پشتیبان
خر بزه

فواید حیرت انگیز خربزه

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷