طرز تهیه:
ماهی را به دقت شسته و فلس های ماهی را پاک می کنیم و شکم ماهی را از پایین به بالا چاک داده و محتویات شکم ماهی را خالی می کنیم. اگر اشبل داشت آن را تمیز کرده و مجدداًداخل شکم ماهی قرار می دهیم و شکم ماهی را می دوزیم و آن را به صورت گرد درون گمج(نوعی قابلمه گلی مخصوص استان گیلان است که اعتقاد بر این است که غذا در گمج خیلی خوشمزه تر طبخ می شود و این به دلیل خاصیت فیزیکی و همینطور چگونگی پخت که به آرامی صورت می گرد می باشد.) که قبلاْ چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم روی گمج را هم می توان به وسیله ذغال جرارت داد و یا در فر در حرارت ۳۵۰دزجه به مدت یک ساعت و یک ربع قرار داد(فر را قبلاً گرم کنید.)
غذاهای لذیذ شمالی را در رستوران گیلار مزه کنید
@gilarrest