رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
gilar anarbij

طرز تهیه اناربیج

آبان ۱۱, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

طرز تهیه اناربیج

 

مواد لازم:

  1. گوشت چرخ کرده گوساله : نیم کیلو
  2. گردو : چهارصد گرم
  3. سبزی همه جور شامل(چوچاق و مقداری خلواش) : یک کیلو
  4. نمکْفلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  5. آبغوره : یک و نیم لیوان
  6. سیر : شش پر

سبزی همه جور را به همراه چوچاق و خلواش که می توانید از بازارهایی که محصولات گیلان را عرضه می کنند تهیه نمایید،پس از تهیه همه را پاک کرده و شسته و در صافیمی ریزیم تا آب آن گرفته شود سپس خیلی ریز سبزی هارا ساطوری کرده و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه کاملاً سرخ می کنیم و سیر را له کرده و به همراه سبزی سرخ کرده و کنار می گذاریم.

گردو را پس از پاک کردن به وسیله نمکیار یا آسیاب می ساییم تا کاملاً نرم شود.سپس با ۳ لیوان آۤب می گذاریم تا بپزد پس از یک ساعت سبزی سرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم بپزد.گوشت چرخ کرده گوساله را حدود ده دقیقه کاملاً ورز می دهیم و بعد به صورت گلوله های کوچک در می آوریم و در روغن تفت می دهیم پس از ساعتی که سبزی را در قابلمه ریختیم گوشت هارا به مواد قبلی اضافه می کنیم و بلا فاصله ترشی غذا را اضافه می نماییم. باید مراقب باشید که گوشت شما له نشود و پس از اضافه کردن گوشت زیاد روی حرارت قرار نگیرد .لازم به ذکر است که این خورشت طبعاً ترش بوده،شما می توانید در صورت تمایل ترشی کمتر یا بیشتری به این غذا اضافه کنید.

غذاهای شمالی بسیار خوشمزه را در گیلار دنبال کنید

@gilarrest

برچسب ها: باقلا قاطق, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلگی
barkhordari
مطلب قبلی سیرابیج مطلب بعدی چگونه قیماق درست کنیم؟

مطالب مرتبط

1

در مصرف میوه های تابستانی زیاده روی نکنید

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
ترشى هفت بیجار

ترشى هفت بیجار

آبان ۳۰, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
پلا کباب رشتی

پلا کباب رشتی

شهریور ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷