مواد لازم:
سبزی همه جور را به همراه چوچاق و خلواش که می توانید از بازارهایی که محصولات گیلان را عرضه می کنند تهیه نمایید،پس از تهیه همه را پاک کرده و شسته و در صافیمی ریزیم تا آب آن گرفته شود سپس خیلی ریز سبزی هارا ساطوری کرده و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه کاملاً سرخ می کنیم و سیر را له کرده و به همراه سبزی سرخ کرده و کنار می گذاریم.
گردو را پس از پاک کردن به وسیله نمکیار یا آسیاب می ساییم تا کاملاً نرم شود.سپس با ۳ لیوان آۤب می گذاریم تا بپزد پس از یک ساعت سبزی سرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم بپزد.گوشت چرخ کرده گوساله را حدود ده دقیقه کاملاً ورز می دهیم و بعد به صورت گلوله های کوچک در می آوریم و در روغن تفت می دهیم پس از ساعتی که سبزی را در قابلمه ریختیم گوشت هارا به مواد قبلی اضافه می کنیم و بلا فاصله ترشی غذا را اضافه می نماییم. باید مراقب باشید که گوشت شما له نشود و پس از اضافه کردن گوشت زیاد روی حرارت قرار نگیرد .لازم به ذکر است که این خورشت طبعاً ترش بوده،شما می توانید در صورت تمایل ترشی کمتر یا بیشتری به این غذا اضافه کنید.
غذاهای شمالی بسیار خوشمزه را در گیلار دنبال کنید
@gilarrest