رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
رستوران

فواید سوپ جو

مهر ۲۶, ۱۳۹۶barkhordariاخباربدون دیدگاه

فواید سوپ جو

با رستوران گیلار همراه باشید

از حدود ۵ هزار سال قبل از میلاد مسیح که انسان توانست ظرف سفالی بسازد و آن را روی آتش بگذارد، یکی از نخستین غذاها سوپ بود .کشف داستان مردی در عصر حجر که بدون دندان کاملا سالم مانده بود، محققان را به این نتیجه رساند که احتمالا مردمان عصر حجر نخستین کسانی بودند که سوپ را اختراع کردند. در واقع قدمت سوپ به قدمت پخت‌وپز برمی‌گردد و شاید سوپ نخستین غذایی بود که توسط انسان تهیه شد. باستان‌شناسان با تحقیقات خود به این احتمال دست یافتند که قبل از ساخت ظرف سفالی، بشر از ۲ روش برای تهیه همین ماده غذایی آبکی استفاده می‌کرده‌ است؛ یکی از این روش‌ها پر کردن پوست حیوان با آب و بعد اضافه کردن محتویات دیگر است و دیگری ایجاد سوراخی در زمین و پر کردن آن با آب و مواد دیگر.

اما چطور است که غذایی که بخش عمده آن را مایعات تشکیل داده و البته در آن از مواد جامدی مثل سبزی‌ها و انواع گوشت استفاده شده نقش مهمی در درمان بیماری‌ها دارد. از قدیم مردم می‌دانستند سوپ نقش مهمی در حفظ قدرت بدنی دارد، شاهد آن هم پهلوانان قدیم یونان هستند که برای نیرو گرفتن، قبل از مسابقات یک دل سیر سوپ می‌خوردند. در بسیاری از درمان‌های گیاهی هم از گیاهان درمانگر، سوپ تهیه و به بیمار داده می‌شد. طب امروز هم خاصیت شفابخش بودن این ماده غذایی را تایید کرده است.

در قرن نوزدهم، پزشکان سوپ را برای مبارزه با سرماخوردگی تجویز می‌کردند. در میان انواع سوپ، خواص درمانی «سوپ جوجه» قابل توجه است. جوجه مانند سایر خوراکی‌های پروتئین‌دار، آمینواسید طبیعی به نام سیستئین دارد که با پخته شدن از گوشت مرغ خارج می‌شود. سیستئین قدرت شیمیایی خارق‌العاده‌ای دارد زیرا شبیه داروی استیل سیستئین عمل می‌کند که پزشکان آن را برای بیماران مبتلا به برونشیت و عفونت‌های تنفسی تجویز می‌کنند. همچنین در سوپ جوجه ماده خوشبویی وجود دارد که باعث پاکیزگی راه‌های هوایی می‌شود.

  •  با مصرف سوپ، چربی کمتری به‌صورت اشباع دریافت می‌کنید.
  •  سوپ برای بیمارانی که مشکل جویدن یا هضم دارند، بسیار مفید است.
  •  سوپ یک غذای فوق‌العاده برای کاهش‌وزن در مدت زمان کوتاه است.

باید بدانید سوپ‌های سنگین، به‌خصوص آن‌هایی که حاوی سبزی، پوره و تخم‌مرغ هستند، می‌توانند به‌عنوان غذای اصلی تلقی شوند و بهترین راه برای دریافت سبزی‌ها در رژیم‌غذایی است.  درحال حاضر اغلب‌ سوپ‌ها کم چرب تهیه می‌شوند و گزینه مناسبی برای افرادی است که می‌خواهند کنترل بیشتری بر محتوای تغذیه‌ای خود و رژیم غذایی‌شان داشته باشند. سوپ‌های گیاهی نیز به‌طور گسترده‌ای در دسترس هستند و می‌توانند برای آن‌هایی که نگران چربی‌های اشباع شده هستند، مناسب باشند.

خواص جو:

–    جو برای کم خونی مفید است.

–   کسانی که دچار ورم لوزه یا آنژین شده‎اند از جوشانده جو قرقره کنند سپس میل کنند (آب قرقره را بیرون بریزند).

–    جو نرمی استخوان کودکان را از بین می‎برد.

– برای درمان بواسیر و خونریزی آن از جوشانده جو روزی چند مرتبه میل کنید روش جوشانن آن همانند شماره ۲ می‎باشد، اگر ۶ ساعت بجوشد بهتر است.

– برای لاغرشدن شب‎ها سوپ جو با آبلیمو میل شود.

– برای رفع منافذ باز پوست و زیباشدن آن آرد و را با آب خیار خمیر کرده به صورت ماسک روی صورت بگذارید.

– برای درمان دل درد بعد از غذا حدود نیم ساعت تا یک ساعت از جوشانده جو یک استکان میل شود.

– برای بحران‎های کبدی از جوشانده جو استفاده شود.

– برای درمان گرگرفتگی در دوران یائسگی از جوشانده جو استفاده شود طبق شماره ۲ عمل شود.

– برای درمان زخم‎های بدخیم آرد جو را با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده روی زخم بمالید.

– برای رفع ورم پستان آرد جو را با سرکه خمیر نموده با روغن کرچک خمیر کنید به صورت ضماد بگذارید این ضماد برای ورم چشم و زیر گلو نیز مفید می‎باشد.

– بهترین دارو برای درمان اسهال می‎باشد (جو را سه روز در آب خیس کرده سپس حرارت داده مایع را روزی سه استکان بنوشند).

– مداومت در خورن جو و نان آن باعث لاغری می‎شود.

– جهت درمان آب آوردن انساج از جوشانده جو استفاده شود.

– برای تنگی نفس از جوشانده جو (طبق شماره ۲) استفاده شود.

– برای رفع خارش‎های جلدی پوست آرد جو را در سرکه پخته بر پوست بمالند.

– برای رفع لکه‎های قهوه‎ای رنگ پوست یا کک مک جو را سوزانده، سوخته آن را با عسل مخلوط کرده به صورت ماسک روی پوست بگذارند.

– برای درمان اختلالات کلیه از جوشانده جو استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ جو:

مرغ جو پرک
جو پوست کنده هویج
قارچ پیاز،جعفری،گیشنیز
نمک،فلفل،ادویه آبلیمو،آبغوره

 

جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کنید و بشویید. چندین ساعت و یا از شب تا صبح آن را خیس کنید.
یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.دو پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود.

اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده، سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبغوره ی سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید.سوپ جوی بسیار خوشمزه و پرخاصیت شما آماده است. این سوپ جو، قرمز رنگ است و تقریبا تمامی افراد و به خصوص کودکان این سوپ جو خوشمزه را می پسندند.

 

 

کد خبر:۲۳۵

برچسب ها: رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلکی, غذاي شمالي, غذای شمالی, غذای گیلگی
barkhordari
مطلب قبلی تحلیل میرزا قاسمی مطلب بعدی سیرابیج

مطالب مرتبط

سماق 1

آشنایی با خواص سماق

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
PicsArt_05-10-06.16.51

بولبه بره

اردیبهشت ۱۸, ۱۳۹۷barkhordari
بادمجان شکم پر گیلانی

بادمجان شکم پر گیلانی

مهر ۶, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷