رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
رستوران گیلکی

تحلیل میرزا قاسمی

مهر ۱۹, ۱۳۹۶barkhordariاخباربدون دیدگاه

تحلیل میرزا قاسمی

این غذای خوشمزه و گیلکی را در رستوران گیلکی گیلار نوش جان فرمایید.

این غذایی که دست پخت شمال کشورمان است، این روزها در تمام کشورمان، طرفدار دارد. بعضی ها آن را با برنج می خورند و بعضی ها با نان.یکی از غذاهایی که برای وعده شام، مناسب است؛ میرزا قاسمی است….میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نام گذاری شد.

بادمجان

در میان عامه مردم، بادمجان به عنوان یک سبزی بی خاصیت شهرت دارد؛ در حالی که این تصور صحیح نیست؛ زیرا نکته اول در مورد آن، فیبر فراوان این سبزی است؛ به طوری که اغلب در رژیم های لاغری میزان مصرف تنوری شده یا آب پز شده اش محدودیت کمی دارد. نتایج مطالعات نشان داده اند که این سبزی ترکیبات فنولیکی دارد که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت های باکتریایی و قارچی محافظت می کند. علاوه بر اینها در بافت این سبزی، ترکیبی به نام کلروژنیک اسید وجود دارد که به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدان شناخته شده و پایین آورنده کلسترول بد خون معرفی می شود که البته در کنار سیر، این خاصیت چند برابر خواهد شد. ضمنا عادت به خوردن این سبزی از بروز بیماری های عروق کرونری قلب که این روزها مبتلایان آن در حال افزایش اند، جلوگیری می کند؛ به شرطی که بادمجان ها سرخ شده مصرف نشوند زیرا در این صورت، دریافت کالری مضاعفی را به همراه خواهند داشت که عامل چاقی بوده و می تواند به دنبال آن، خطر ابتلا به این نوع از بیماری ها را بالا ببرد.

همراه این غذا

بهتر است نانی را که همراه این غذا میل می کنید، از نوع سبوس دار باشد؛ برای مثال، نان سنگک یا نان جو. البته شمالی ها معمولا آن را با برنج میل می کنند. شما نیز می توانید از این عادت تبعیت کنید. نکته مهم درباره این غذا، مصرف آن به همراه ماست (البته مخلوط شده با جوانه گندم و خیار) است. به این ترتیب وعده تان کامل تر خواهد شد.

اگر اضافه وزن دارید

حتماً بادمجان هایتان را کباب کنید تا روغن مصرفی تان به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یابد. به جای تخم مرغ، به آن قارچ بزنید تا به این ترتیب، از میزان کالری دریافتی اش به میزان قابل توجهی کاسته شود. در ضمن، می توانید آن را با مقادیر محدود نان سنگک (۳ تا ۴ برش به اندازه کف دست) میل کنید.

اگرسنگ کلیه دارید

به دلیل اگزالاتی که در بادمجان وجود دارد، بهتر است خوردن آن را محدود کنید و هر از گاه، از غذاهای بادمجان دار بهره ببرید. البته در صورت مصرف باید غذای تان را کم نمک و بدون روغن تهیه کنید و به همراه آن، از سیب زمینی و عدس استفاده کنید که می توانند به شکستن اگزالات دریافتی کمک کنند.

طرز تهیه این غذای شمالی:

  • بادمجان متوسط سه عدد
  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • سیر سه حبه
  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • رب گوجه در صورت تمایل
  • روغن

بامجانها رو به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنین و بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا میکنیم. من بادمجون هام رو توی فر با دمای بالا و مدت حدود ۴۰ دقیقه کباب کردم. کباب کردن بادمجونها روی زغال بهش طعم دودی دلچسبی میده که پیشنهاد میکتم اگه امکانش رو دارید روی زغال کبابش کنید.اگه بادمجون هاتون رو روی زغال یا گاز کبابی کردید باید به کمک یک کاسه آب سر پوستشون رو جدا کنید چون پوستش خشک و شکننده میشه. ولی اگه توی فر کبابی کرده باشید پوستش به راحتی جدا میشه.

اگه بادمجون ها تون تخم دارن، بهتره که تخم هاش رو جدا کنید. بعد هم کاملا ساتوری کنید که بادمجونها حالت پوره بگیرن.حالا بادمجون های ساتوری شده رو توی ماهیتابه ای که روغن داغ کردیم میریزیم تا سرخش کنیم. بادمجون ها رو باید حدود یک ربع توی روغن تفت بدیم. کمی هم زردچوبه به بادمجونها میزنیم.وقتی که کاملا تفت خوردن، سیر های رنده شده رو هم اضافه میکنیم و باز تفت میدیم.توی این فاصله، جداگونه گوجه ها رو پوره یا رنده میکنیم و روی حرارت میذاریم تا آبش کشیده بشه.

حالا گوجه ها رو به بادمجون های در حال تفت اضافه میکنیم و همراه بادمجون ها تفت میدیم. توی این مرحله اگه از رنگ میرزا قاسمی تون راضی نبودید میتونید یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنید.ما معمولا به میرزاقاسمی تخم مرغ هم میزنیم. به این صورت که تخم مرغ رو در ظرفی جدا گونه در مقدار کمی روغن هم میزنیم تا ببنده. بعد به میرزا قاسمی اضافه میکنیم. البته مدل املتی هم میتونید تخم مرغ رو به میرزا قاسمی اضافه کنید.

 

 

 

 

 

کدخبر:۲۳۴

 

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلکی, غذاي شمالي, غذای گیلگی
barkhordari
مطلب قبلی باقلا قاتق مطلب بعدی فواید سوپ جو

مطالب مرتبط

روغن

آیا روغن های گیاهی واقعا سالم تر هستند؟

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
رستوران گیلانی

مرغ ترش

آذر ۲۲, ۱۳۹۶barkhordari
خواص بهار نارنج

خواص بهار نارنج

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷