گزینه های غذایی : ترومبوز ورید عمقی به معنای تشکیل لخته خونی در دیواره داخلی یک سیاهرگ عمقی است.
این اختلال بیشتر سیاهرگ های اندام تحتانی را درگیر می کند.
بعضی از مواد غذایی خطر تشکیل لخته خون را افزایش می دهد در حالی که برخی دیگر با کاهش خطر ابتلا به این عارضه در ارتباط است.
در اینجا ۶ نکته تغذیه ای برای پیشگیری از ترومبوز ورید عمقی معرفی شده است:
نوشیدن مقدار زیادی آب: کم شدن آب بدن می تواند خود با خطر لخته شدن خون و غلیظ شدن آن رابطه داشته باشد.
مطمئن باشید که هیدراته هستید. نوشیدن حداقل شش تا هشت لیوان آب در روز برای پیشگیری از این عارضه ضروری است.برای اندازه گیری های بصری، ادرار خود را چک کنید، اگر رنگ ادرار زرد و روشن باشد، به اندازه کافی آب نوشیده اید.
اگر نه، باید مصرف مایعات را افزایش دهید.خوردن انگور قرمز: مطالعات انجام شده در دانشگاه ویسکانسین،حاکی از آن است که انگور قرمز حاوی فلاونوئیدها برای جلوگیری از لخته شدن خون از طریق ساخت پلاک است.
سیر: سیر خاصیت رقیق کنندگی خون را داردو مصرف آن به طور منظم باعث جلوگیری از لخته شدن خون می شود.چون سیر می تواند با مصرف این داروها تداخل ایجاد کند.
کیوی: محققان دانشگاه اسلو ثابت کرده اند در افرادی که روزانه ۲ تا ۳ عدد کیوی می خورند، فعالیت پلاکت های خون کمتر است
سبزیجات برگ دار: اگرچه این سبزیجات حاوی ویتامین کا بوده و خاصیت رقیق کنندگی خون را دارند،
اما اگر شما داروی رقیق کننده خون مانند وارفارین دریافت می کنید،باید برای میزان مصرف این داروها با پزشک تان مشورت کنید.در بسیاری از موارد پزشکان شما را مجاب به اجتناب از مصرف این سبزیجات می کنند.
منبع:سلامت نیوز
کد خبر:۲۱۵