رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
محصولات تراریخته

محصولات تراریخته یعنی‌ چه ؟

فروردین ۲۱, ۱۳۹۶مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

شرکت های صهیونیستی ـ آمریکایی اولین تولیدکننده ی تراریخته هستند.

محصولات تراریخته، اصطلاحاًبه محصولاتی گفته می‌شود که با دستکاری ژنتیکی، ازحالت عادی خارج شده‌اند.

برای مثال، انتقال ژن یک حیوان مقاوم به سرما، به میوه ی گوجه‌فرنگی تحت شرایطی، سبب مقاومت گوجه ی دستکاری شده (تراریخته)

نسبت به سرما خواهد شد؛ یا انتقال یک ژن مقاوم نسبت به سم یا انواع ژن هایی که خواص بی شمار دیگری را منتقل می‌کنند.

خطرناک ترین مورد درباره این محصولات، عدم شناسایی و یا لاپوشانی عوارض به‌ دلیل مقاصد سازمان های تجاری و سیاسی جهان،درمورد این محصولات و احتمال بروز عوارض بسیار شدید و غیرقابل بازگشت طی طولانی مدت و در نسل های بعدی کشورهای هدف “از جمله ایران” است.

استفاده ی قدرت های جهانی از محصولات تراریخته خصوصاً ایالات متحده، جهت بهره برداری تجاری و همچنین قابلیت استفاده از این محصولات، برای ضعیف کردن و وابستگی کامل کشورهای هدف، احتمال بروز خطرات جبران ناپذیری را مطرح می‌سازد؛به‌طوری که وزیر خارجه ی کشورمان سال‌های پیش، از آن به عنوان یک «سلاح» نام برد.

وقتی یک قطعه از«دی ان‌ ای» یک جاندار یا یک ژن کامل از یک جاندار را جدا سازی نمودهو به درون مجموعه ژن های (ژنوم) یک موجود دیگر وارد کنیم، موجود جدید، تراریخته (دستکاری شده ی ژنتیکی) نام می‌گیرد.

به طور خلاصه به تراریخته‌ها GMO هم گفته می‌شود.⏯

بسیاری از کشورها ( حداقل ۳۷ کشور) مانند کشورهای اروپایی که برخی سابقه ی مصرف تراریخته‌ها را داشته‌اند،پس از عوارض بسیار آنها و سمومشان، اکنون کشت محصولات دستکاری شده را منع نموده‌اند.

احتمالاً مواردی مانند مسمومیت مرگبار ناشی از خیارهای تراریخته دراروپا و شیوع سرطان‌ها و انواع بیماری‌ها، در این تصمیم گیری‌ها بی‌تأثیر نبوده‌اند.⏹

با توجه به حائز اهمیت بودن این موضوع بسیار مهم ، لیستی از اقلام دستکاری شده ی ژنتیکی (تراریخته)که نتیجه ی تحقیقات بی دریغ حکیم دکتر روازاده بوده است را دراختیار شما همراهان همیشگی قرار می دهیم.

برخی محصولات تراریخته از قرار زیر می باشند :

سیب زمینی، خیار درختی و گلخانه ای، توت فرنگی، هویج فرنگی، نخود فرنگی،

گوجه فرنگی، کلم بروکلی، کاهو چینی، سیب سبز،

میوه های وارداتی پروتزی ومینیاتوری فاقد طعم و مزه، ذرت و فرآورده های آن،

سویا و فرآورده های آن، کانولا، برخی گونه ی پنبه دانه،

کیوی، موز، پرتقال تامسون، گریپ فرود، هلو انجیری، ملون،مرغ سبز و هورمونی،

تخم مرغ ماشینی، چای سبز، چای سیاه، چای سفید،

فلفل دلمه ای( سبز، سفید، زرد، نارنجی و قرمز)، قارچ کامبوجا و انواع موجود در بازار،

گاوسیاه وسفید، بز وارداتی، کاج آمریکایی،

خرمای پیارم، ماهی پرورشی( قزل آلا، سالمون، تیلا پیا و …)،

برخی از انواع برنج و گندم، کلزا، روغن های جامد و مایع بازاری و… .

 

کد خبر :۲۰۷

 

برچسب ها: GMO, تراریخته, دستكاري ژنتیکی, رستوران, محصولات تراریخته, گيلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی روی و عوارض کمبود آن در بدن مطلب بعدی کیندر شکلاتی با طعم سرطان

مطالب مرتبط

خواص مفید و درمانی شیر

چگونه خواص مفید و درمانی شیر را بیشتر کنیم

مرداد ۱۵, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
مرغ لاکو

مرغ لاکو(مرغ کباب)

شهریور ۶, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
صبحانه

مصرف چند ماده غذایی را در وعده صبحانه، فراموش کنید

بهمن ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷