رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کره

کره را در یخچال نگه ندارید

بهمن ۲۴, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

کره را در فریزر نگه دارید. یک متخصص علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اشتباه اغلب افراد در نگهداری این ماده درون یخچال و بیان مشخصات کره فاسد، گفت: این ماده به دلیل داشتن حداکثر ۱۶ درصد آب در برابر فساد بسیار حساس است و به همین دلیل علاوه بر این‌که لازم است از خرید کره نرم‌شده اجتناب شود حتما باید آن را در فریزر با دمای منفی ۱۸ سانتی‌گراد نگهداری کرد.در ادامه با رستوران گیلار همراه باشید

کره را در یخچال نگه ندارید.

دکتر اراسب دباغ مقدم افزود: در شرایط فریزر منفی ۱۸ سانتی‌گراد می توان تا یک سال این ماده را نگهداری کرداما دمای یخچال خانگی که حدود مثبت ۴ سانتی گراد است برای نگهداری این ماده مناسب نیستو می تواند شرایط رشد کپک را در این فراورده فراهم کند.

ایشان تاکید کرد هنگام خرید آن دقت کنید که در حین لمس سرد و مثل سنگ، سفت و سخت باشد.

دکتر دباغ مقدم خاطر نشان کرد: در صورتی که کره را بد نگهداری کنیم، حتی اگر کپک نزند،تغییر طعم، بو و رنگ می دهد که به آن تندشدگی گفته می شود و کیفیت آن بشدت افت خواهد کرد.

 

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۱۹۶

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, roast, رستوران, غذای شمالی, کبابي, کته کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی هل و خواص آن در طب سنتی مطلب بعدی مواد خوراکی استخوان ساز به بچه ها بدهید

مطالب مرتبط

معجون

معرفی یک معجون ویژه برای افراد مبتلا به کم خونی

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
کبدی سالم

موادغذایی مفید برای داشتن کبدی سالم

اسفند ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
ماست چکیده

ماست چکیده

آبان ۱۴, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷