موز قرمز دارای عطر و طعمی منحصر به فرد و ترکیبی با طعم تمشک است ولی موز زرد دارای منبع غنی پتاسیم با طعمی شیرین است.
در ادامه با رستوران گیلار نیاوران همراه باشید
خواموز قرمز به مراتب بیشتر از موز زرد است و طعم آن شیرین تر است چراکه سرشار از قند و کالری است.
این میوه که عمدتاً در شرق آفریقا، آسیا، آمریکای جنوبی و امارات یافت می شودو بیش از موز زرد، سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. در ادامه به برخی خواص آن اشاره می شود.
تقویت سیستم ایمنی
این ماده که بسیار برای سلامت ایمنی بدن مهم است که موجب تحریک تولید لمفوسیت ها می شود.
به عنوان یک آنتی اکسیدان، این ویتامین از سلول های سفید خون در مقابل مواد شیمیایی آزادشده برای نابودی پاتوژن ها حفاظت می کند.
کمک به سلامت قلب
اگرچه رژیم غذایی سرشار از پتاسیم برای برخی بیماران، مخصوصا افراد دارای سابقه بیماری کلیوی، ایمن نیست.
بهبود سلامت چشم و پوست
موز قرمز منبع خوب بتاکاروتن، رنگدانه نارنجی-قرمز یافت شده در میوه هاست.
تسهیل روند هضم
این میوه سرشار از فیبر بوده که می تواند مشکلات هضم نظیر یبوست را تسکین بخشد.
به گفته تدرو، این میوه یک پروبیوتیک نیز هست که به هضم خوب غذا و سلامت روده کمک می کند چراکه سوخت لازم برای این میکروارگانیزم ها را تامین می نماید.
کمک به ترک سیگار
این ماده به دلیل محتوای پتاسیم و منیزیم، روند ترک سیگار را آسان تر می کند.
کدخبر:۱۹۴
منبع:سلامت نیوز