رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
12

قانون مهم برای خوردن میوه جات

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

خوردن میوه‌ها برای سلامت عمومی بدن همه ما اهمیت زیادی دارد. میوه ماده‌غذایی سالمی است، این را همه‌مان می‌دانیم ولی خیلی خوب است این را هم بدانیم برای خوردن آن باید دستورالعمل‌هایی را رعایت کنیم تا بتوانیم بهترین استفاده را از آن برای سلامتی‌تان ببریم. به این سادگی نیست که هر زمان دلتان خواست یک میوه بردارید و گاز بزنید. قصد داریم شما را با روش‌های درست خوردن میوه آشنا کنیم. اگر این راهکارها را یاد بگیرید و عمل کنید، کل بدنتان از شما تشکر خواهد کرد و انرژی به مراتب بسیار بیشتری هم خواهید داشت.

وارد کردن صحیح میوه‌جات به برنامه‌غذایی، با جذب ویتامین‌ها و تقویت دستگاه گوارش فواید بسیار بیشتری به بدنتان می‌رساند. اگر به خواص غذایی میوه‌ها نگاه کنیم، می‌بینیم که بیشتر آنها منبع بسیار خوبی از فیبر، پتاسیم، ویتامین C و فولات و بسیاری ویتامین‌های دیگر هستند. این خواص غذایی از شما دربرابر بیماری‌ها محافظت می‌کند و احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و فشارخون بالا را در شما کاهش می‌دهد. ولی خوردن بی توجه آنها بدون اینکه دانشی درمورد خواص غذایی آنها داشته باشید، ممکن است بیشتر از ایمکه برای سلامتی تان مفید باشد، آن را دچار مشکل کند. این اصلی‌ترین قانون برای خوردن میوه‌جات است:

میوه ها باید به تنهایی یا همراه با میوه‌های دیگر با شکم خالی خورده شوند.

دلیل آن این است که وقتی میوه‌ها خورده می‌شوند، دستگاه گوارش بسیار سریع کار می‌کند و بدن ما از آنزیم‌های مختلف برای هضم میوه‌ها استفاده می‌کند. قندهای ساده موجود در میوه‌ها برای اینکه به طور کامل توسط بدن جذب شوند به زمان نیاز دارند. وقتی میوه‌ها به تنهایی خورده می‌شوند، بدنتان می‌تواند راحت‌تر همه موادمغذی، فیبر و قندهای ساده موجود در آن را هضم کند. این بهترین شکل برای فایده بردن از خواص غذایی میوه‌هاست. اگر میوه‌ها را نزدیک به وعده‌های غذایی مخصوصاً غذای سنگین مصرف کنید، مدت زمانی طولانی همراه با موادغذایی دیگر در معده می‌ماند و در روده‌ها تخمیر می‌شود. اگر دچار سوءهاضمه، سوزش معد، باد گلو و مشکلات گوارشی دیگر بعد از غذا می‌شوید و غذایی که خورده‌اید را بخاطر آن متهم می‌کنید، ممکن است بخاطر ترکیب غذاها، تخمیر شدن با میوه‌ها باشد که دچار این ناراحتی‌ها شده‌اید. این مشکلات اگر مورد درمان قرار نگیرند، می‌توانند منجر به مشکلات دیگری برای سلامتی شوند که از دستگاه گوارش ریشه می‌گیرد.

به کار بردن این قانون بسیار ساده است. ما معمولاً سه وعده در روز غذا می‌خوریم، می‌توانید وعده‌های میوه‌تان را در فواصل بین آنها تنظیم کنید. اگر این باعث می‌شود که مدام چشمتان به ساعت باشد و حساب کنید که کی‌ می‌توانید سیبی که همراهتان سر کار برده‌اید را بخورید، هیچ اشکالی ندارد، این کار را بکنید. سعی کنید میوه‌تان را حداقل یک ساعت قبل از وعده‌غذایی یا دو ساعت بعد از آن مصرف کنید. برای غذاهای سنگین‌تر مثل پاستا و برگر، باید مدت طولانی‌تری برای هضم آن غذا در نظر بگیرید و بعد میوه‌تان را با همه اسیدهایش وارد معده‌تان کنید. یعنی حدود ۴-۳ ساعت. اگر برای ناهارتان یک ظرف سالاد مخلوط داشته‌اید هم همین قانون صدق می‌کند ولی برای مدتی کوتاه‌تر، مثلاً یک ساعت و نیم.

بهترین زمان برای خوردن چند میوه ابتدای صبح با شکم خالی یا بعنوان میان‌وعده‌ای سبک بین صبحانه و ناهار. شما در روز به ۳ تا ۴ وعده میوه نیاز دارید، این یعنی یک و نیم تا دو لیوان میوه که می‌توانید آن را به صورت میوه کامل، آبمیوه، اسموتی، سالاد و میوه و … مصرف کنید. اگر بعد از وعده میوه‌تان خیلی احساس گرسنگی کردید، به چیزی که برای صبحانه خورده‌اید دقت کنید، شاید برنامه‌ریزی غذایی‌تان نیاز به بازنگری داشته باشد. باید بتوانید ۲-۱ ساعت بین وعده‌ها صبر کنید تا مطمئن شوید همه میوه‌ها به طور کامل هضم و گوارش شده‌اند.

دقت کنید که به هیچ عنوان نزدیک به زمان خوابتان میوه نخورید زیرا میزان بالای قندی که در میوه‌ها وجود دارد سطح انرژی بدنتان را بالا می‌برد و این باعث می‌شود نتوانید درست بخوابید.

برای آنهایی که عاشق اسموتی هستند، اشکالی ندارد که همراه میوه‌ها شیر انواع آجیل و شیر نارگیل به جای شیر معمولی استفاده کنید ولی دقت کنید که مقدار آن کم باشد. درنتیجه کره‌های آجیل، شیر آجیل و ماست غیرلبنی (مثل ماست سویا) چندان به معده نمی‌سازند و اضافه کردن یک وعده تکی از یک میوه با گلیسمی پایین مثل سیب به اسموتی‌تان اشکالی ندارد و مشکل چندانی برایتان ایجاد نمی‌کند البته اگر مقدار آن کم بوده و با فاصله با وعده‌های غذایی مصرف شود. ولی بهتر است که میوه‌های خام را به تنهایی مصرف کنید.

این توصیه‌ها برای میوه‌های خشک هم صدق می‌کند. به خاطر داشته باشید که آنها هم بسیار شیرین و هم بسیار اعتیادآور هستند. محدود کردن وعده‌های میوه‌های خشک خیلی مهم است و بهتر است در روزهایی با یک مناسبت خاص آنها را مصرف کنید نه به صورت روزانه.

اگر میوه‌ها را شکم خالی بخورید، موادمغذی لازم موجود در میوه‌ها به بدنتان خواهد رسید، دچار اکثر مشکلات گوارشی نخواهید شد، احساس انرژی بیشتری کرده، ورزنتان کم شده و فوق‌العاده به نظر خواهید رسید زیرا بدنتان به خوبی همه ویتامین‌ها، فیبر و کربوهیدرات‌های سالم موجود در میوه را جذب خواهد کرد.

 

منبع مقاله : mindbodygreen

کد خبر:۱۷۴

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی در مصرف میوه های تابستانی زیاده روی نکنید مطلب بعدی شگردهای تازه در تقلب مواد غذایی

مطالب مرتبط

شیر

آیا این باور که همه باید هر روز یک لیوان شیر بخورند درست است؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
سرشیر و کاهش ریسک سرطان

سرشیر و کاهش ریسک این سرطان!

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
افزایش آی کیو با بازی

راه های افزایش آی کیو با بازی

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷