رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کره

غذاهایی که فکر می کنیم سالم است، اما نیست

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

غذاهایی وجود دارد که گفته می‌شود سالم و برای بدن مفید است، اما ممکن است این‌گونه نباشد.

پایگاه اینترنتی ویرانوا فهرست ۱۰ نوع غذا را منتشر کرده که مردم سال هاست فکر می کنند سالم است اما اینگونه نیست.

غذاهای مزبور بر اساس تحقیقات انجام شده از این قرار است.

شهد آلوئه ورا: برخی شهد کاکتوس (آلوئه ورا) را که به ماده شیرینی طبیعی سالم شهرت دارد، جایگزین مواد شیرین صنعتی می دانند، اما نمی دانند مقدار شکر فروکتوز شهد کاکتوس بیشتر از ماده شیرین در مواد شیرین شده معروف دیگر یا حداقل برابر با آن است.

جایگزین تخم مرغ: جایگزین تخم مرغ صنعتی به انسان کمک می کند تا کلسترول کمتری دریافت کند، اما باعث خواهد شد مواد نگهدارنده بیشتری وارد بدن شده و بدن از ویتامین های مهم محروم شود، لذا کسب مقدار کم کلسترول از تخم مرغ طبیعی در مقایسه با جایگزین تخم مرغ صنعتی ضرر کمتری دارد.

لبنیات سوپر مارکتی: عمده لبنیات موجود در سوپر مارکت ها دارای مقدار قند معادل قند موجود در شیرینی و آب نبات است؛ به همین دلیل وقتی لبنیات انتخاب می کنید سعی کنید ارگانیک باشد و در خانه میوه تازه به آن اضافه کنید.

نان سبوسدار: بسیاری مردم به جای نان سفید معمولی نان تهیه شده از دانه کامل غله مانند گندم را خواستارند که به نان سبوسدار یا نان تیره شهرت دارد، چون آن را به خاطر آنکه دارای کالری کمتری است، سالم تر می دانند، اما آیا می دانید نان تهیه شده از دانه کامل غله حاوی مقدار زیادی قند و روغن هیدروژنه است به همین دلیل خوردن زیاد آن سفارش نشده است.

میوه خشک: زردآلو و انجیر خشک تفاوتی با انواع شیرینی ندارد چون حاوی مقدار زیادی قند و مواد نگهدارنده است به ویژه که درصد قند آن به خاطر خشک شدن آب آن، بسیار بالاست.

نخود فرنگی: به رغم آنکه جزو سبزیجات است، اما حاوی مقدار زیادی قند است که باعث افزایش وزن و جوش جوانی خواهد شد.

فلفل دلمه: حاوی مقدار زیادی سولانین است که این ماده شیمیایی باعث بروز التهاب هایی می شود که به مرور زمان به دیابت یا بیماری های قلب تبدیل خواهد شد، به رغم آنکه سولانین در فلفل شیرین کم است، اما انباشت آن باعث مشکلات جسمی بزرگی خواهد شد.

همبرگر گیاهی منجمد: بسیاری از مردم معتقدند همبرگر گیاهی منجمد سالم تر از همبرگر معمولی است، چون کالری کمتری داشته و تشکیل شده از سبزیجات می باشد، اما واقعیت آن است که همبرگر گیاهی منجمد دارای مقدار زیادی سویای فرآوری شده است که برای سلامتی زیانبار می باشد.

شیر نارگیل و بادام پاکتی: اشخاص گیاهخوار برای جبران فواید شیر تازه گاو، به جای شیر معمولی شیر نارگیل یا شیر بادام پاکتی مصرف می کنند که به خاطر تقاضای زیاد، تولید کنندگان مجبور به استخراج مقدار زیادی از آن در مدت زمان کوتاه هستند، لذا در روند تولید، مجبورند ویتامین دی ۲ به آن اضافه کنند که مقدار زیاد آن باعث پوکی استخوان و بیماری های ژنتیکی خواهد شد.

همچنین مجبور هستند ماده “کاراجینین” به آن بیفزایند که سازمان بهداشت جهانی آن را سرطان زا می داند.

کره مارگارین صنعتی: برخی فکر می کنند کره مارگارین بهتر از کره حیوانی با چربی کامل است چون مارگارین از روغن ساخته شده و دارای کالری کمتری است، اما نمی دانند روغن هیدروژنه مارگارین در دمای اتاق به چربی اشباع نشده تبدیل می شود که بسیار بدتر از چربی های اشباع شده بوده و به مرور زمان باعث ابتلا به بیماری های قلب، عروق و سرطان خواهد شد.

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۱۷۰

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی چطور برنج مجاز و برنج قاچاق را از هم تشخیص دهیم؟ مطلب بعدی مصرف فیبرهای غذایی، موثر در درمان یبوست

مطالب مرتبط

رستوران شمالی

ماهی سالمون چه خواصی دارد؟

شهریور ۱۹, ۱۳۹۶barkhordari
نشانه های کمبود ویتامین ها

نشانه های جالب از کمبود ویتامین ها در بدن

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
پاستیل

چند نکته درباره یک پاستیل

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷