رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
ترب

خواص ترب، از درمان روماتیسم تا سنگ مثانه

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

بهترین نوع ترب، آن نوعی است که آبدار، نازک، تند،‌ طویل و کم‌ریشه باشد. این گیاه، لطیف‌کننده و تحلیل‌برنده ورم‌ها است و برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم، سنگ مثانه و… مناسب محسوب می‌شود.

البته ترب باعث ایجاد باد زیادی در بدن میشود و در کسانی که معده مرطوبی دارند، مانع از هضم غذا میگردد. از امام حسین (ع) روایت است که (برگ آن پراکنده‌کننده باد، مغز آن مدر ادرار و ریشه آن از بین‌برنده بلغم است).(رستوران)

آشامیدن آب ترب پخته برای رفع سرفه مزمن و طولانی، و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته آن با سکنجبین برای خناق مفید است.

خوردن ۸ مثقال (تقریبا ۳۵ گرم) آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین، برای خارج کردن سنگ مثانه موثر است. البته این ترکیب برای سر و دندان و چشم و گلو مضر به حساب می آید. آب ترب سیاه نیز برای دفع اورات و سموم بدن بسیار مفید است. بیماران می‌توانند از ترب برای جلوگیری از شکل‌گیری سنگ مثانه استفاده کنند.

برای گرفتن آب ترب،‌ آن را ورقه‌ورقه کنید و روی هر ورق آن عسل بریزید، و شب تا صبح در صافی بگذارید تا آب آن در ظرف زیرین بچکد و کشیده شود.

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۱۷۹

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی پفک چه ضررهایی برای بدن دارد؟ مطلب بعدی خواص تخمه آفتابگردان

مطالب مرتبط

عسل زیبایی پوست و مو

معجزه ی عسل در زیبایی و سلامت مو + راه استفاده

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس رضايي
غذاهای شمالی

مربای شقاقل

بهمن ۱۱, ۱۳۹۶barkhordari
کره

کره برای سلامت قلب مضر نیست

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷