رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کوکوی بادمجان برای افطار

کوکوی بادمجان، یک افطاری خوشمزه برای ماه روزه!

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

روش‌های معمول برای طبخ بادمجان از خورشت گرفته تا دلمه و کشک بادمجان و…در آشپزخانه بسیاری از کدبانوهای ایرانی جای مخصوصی دارد. این بار می‌خواهیم به روش طبخی برای این خوشمزه سیاه بپردازیم که می‌تواند برای سفره افطار و شام مهمانی‌های خانوادگی هم غذای جدیدی باشد. برای تهیه کوکوی بادمجان به این مواد نیاز دارید:

بادمجان متوسط قلمی: ۴ عدد

کدو سبز قلمی: ۳ عدد

سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۲ عدد

گوجه‌فرنگی متوسط: یک عدد

پودر سوخاری: یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد

تخم‌مرغ: ۴ عدد

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

برای اولین کار در طبخ بادمجان، باید قبل از پختن، بادمجان را پوست بگیرید و هرکدام را به دو قسمت تقسیم کرده و روی آن نمک بپاشید و در آب خنک بگذارید که آب سیاه آن خارج شود.

این کار باعث می‌شود مواد نفاخ و تلخی آن گرفته شود. بعد از این کار بادمجان‌ها را بشویید و نگینی خرد کنید. پیاز، سیب‌زمینی و کدو را هم نگینی خرد کنید. هرکدام از این مواد را به تنهایی تفت دهید و روی کاغذ خشک‌کن یا در سبد بگذارید که روغن اضافی آن گرفته شود.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جداگانه‌ای شکسته و خوب مخلوط کنید تا بوی تخم‌مرغ از کوکویتان به مشام نرسد. زردچوبه، فلفل، نمک و پودرسوخاری را هم به آن بیفزایید و با سبزیجات سرخ شده مخلوط کنید و در تابه بریزید.(رستوران)

گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را هم نگینی خرد کنید و روی موادتان در تابه بریزید. یک سمت کوکو که سرخ شد برگردانید تا سمت دوم سرخ شود. روی کوکو تان را می‌توانید با خلال پسته و بادام و خیارشور تزئین کنید.

منبع: چاردیواری

کدخبر:۱۶۷

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی موم عسل درمانی برای ریزش مو ! مطلب بعدی چند نکته درباره یک پاستیل

مطالب مرتبط

صبحانه بلغور جودوسر

با این صبحانه ۵۰ درصد کمتر ناهار می‌خورید

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
رستوران گیلانی

مرغ ترش

آذر ۲۲, ۱۳۹۶barkhordari
سیب زمینی و 6 خاصیت

یک سیب زمینی و ۶ خاصیت عالی!

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷