رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کدام نوع شیر

کدام نوع شیر برای شما مناسب است؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

شیر گاو؟ شیر سویا؟ شیر بادام؟ این روزها گزینه‌های بسیار زیادی روی قفسه‌ی فروشگاه‌ها وجود دارند. آیا در مورد تفاوت آنها کنجکاوید؟ من، لیزا لیلین هستم، و در این مورد توضیحات کاملی را به شما خواهم داد.(رستوران)

شیر لبنی

۱ فنجان شیر بدون چربی: ۹۰ کالری، ۰ گرم چربی، ۱۲۶ میلی گرم سدیم، ۱۳ گرم کربوهیدرت، ۰ گرم فیبر، ۱۲.۵ گرم قند، ۸ گرم پروتئین.

با وجود تمام جایگزین‌های شیر موجود، فراموش کردن شیر لبنی قدیمی، کار آسانی است. در صورتیکه مراقب کالری مصرفی‌تان هستید، شیر بدون چربی (به خامه گرفته نیز معروف است) عالی است، بخصوص اگر شما چربی مصرفی‌تان را کنترل می‌کنید. طعم آن ملایم است، و بسیار هم تنوع دارد. بعلاوه، مقدار مناسبی کلسیم و تعداد قابل ملاحظه‌ای پروتئین دارد. اگر بدنبال کاهش کالری بیشتر هستید یا به لبنیات حساسیت دارید، ممکن است بخواهید جایگزین‌های دیگر را بررسی کنید.

شیر سویا

۱ فنجان شیر سویای کم چرب: ۷۲ کالری، ۱.۵ گرم چربی، ۹۸ میلی گرم سدیم، ۸ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم فیبر، ۶ گرم قند، ۶ گرم پروتئین.

شیر سویا، از سویای آسیاب شده، مخلوط با آب ساخته می‌شود، و یک جایگزین کلاسیک برای همتای لبنی اش است. برای افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند یا حساسیت‌های لبنی دارند، شیر سویا یک انتخاب خوب است. شیر سویا، درست به اندازه‌ی شیر معمولی کلسیم دارد، اما پروتئین آن به اندازه‌ی شیر معمولی نیست. بافت آن، تا حدی کرمی است، و غلیظ‌تر از شیر بدون چربی می‌باشد.

انواع وانیلی آن دارای طعم بسیار عالی هستند. آنها به غلات، اسموتی، کیک‌ها، و نان‌های شما طعم خاصی اضافه می‌کنند. از گزینه‌های کم چرب استفاده کنید که کالری آنها بطور قابل توجهی پایین‌تر است. همچنین انواع شیرین نشده‌ی شیر سویا نیز وجود دارند. کالری آنها کمی بالاتر است، اما قند کمتری دارند.

شیر بادام

۱ فنجان شیر بادام وانیلی شیرین نشده: ۳۵ کالری، ۲.۵ گرم چربی، ۱۷۸ میلی گرم سدیم، ۲ گرم کربوهیدرات، نیم گرم فیبر، کمتر از نیم گرم قند، ۱ گرم پروتئین.

شیر بادام وانیلی شیرین نشده، فوق العاده کم کالری و سرشار از طعم لذیذ است، و جایگزین مورد علاقه‌ی من برای شیر معمولی می‌باشد. طعم آن کمی آجیلی است، اما بطور کلی بسیار ملایم می‌باشد. شیر بادام، یک انتخاب عالی برای کسانی است که هم به مواد لبنی و هم به سویا حساسیت دارند، و مانند شیر سویا، خامه‌ای تر از شیر لبنی بدون چربی است. ایراد آن؟ این شیر، کلسیم و پروتئین کمی دارد. با این حال، به برخی انواع آن، کلسیم یا پروتئین اضافه می‌شود، که ارزش مصرف کردن را دارند.

شیر نارگیل

۱ فنجان شیر نارگیل شیرین نشده: ۵۰ کالری، ۵ گرم چربی، ۱۵ میلی گرم سدیم، ۱ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم فیبر، ۰ گرم قند، ۱ گرم پروتئین.

توجه داشته باشید که شیر نارگیل، آب نارگیل (مایعی که مستقیما از درون یک نارگیل بدست می‌آید) نمی‌باشد، و ماده‌ی غلیظ شده‌ای نیست که بتوانید در یک قوطی بخرید. این ماده از لحاظ فنی «نوشیدنی شیر نارگیل» نامیده می‌شود و شیرینی کم و بافت غلیظی دارد. شیر نارگیل، بیشترین چربی را در میان جایگزین‌های شیر دارد. بنابراین اگر نگران این مسئله هستید، از شیر نارگیل استفاده نکنید. همچنین کلسیم و پروتئین پایینی دارد. اما اگر شما طعم نارگیل را دوست دارید و چربی اضافی آن هم برایتان مهم نیست، شاید شیر نارگیل، انتخاب مناسبی برای شما باشد. شیر نارگیل، به قهوه، بلغور جو دوسر، و اسموتی‌ها، طعم بسیار خوبی می‌دهد.

شیر بادام هندی

۱ فنجان شیر بادام هندی شیرین نشده: ۳۰ کالری، ۲.۵ گرم چربی، ۱۲۳ میلی گرم سدیم، ۱ گرم کربوهیدرات، ۰ گرم فیبر، ۰ گرم قند، کمتر از ۰.۵ گرم پروتئین.

شیر بادام هندی، یکی از جدیدترین جایگزین‌های شیر است، و من دیوانه‌ی آن هستم! نوع شیرین نشده‌ی آن، کالری بسیار کمی دارد، و بعضی از مارک‌های آن با کلسیم غنی می‌شوند. اما مانند بسیاری از جایگزین‌های شیر، پروتئین کمی دارد. طعم آن مانند شیر بادام، کمی آجیلی است، و حتی خامه‌ای‌تر می‌باشد.

 

منبع:مجله فیتنس

کدخبر:۱۱۱

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی با پنکیک بلغور جو دوسر، وزنتان را کم یا زیاد کنید مطلب بعدی موز چاق می‌کند یا باعث کاهش وزن می‌شود؟

مطالب مرتبط

ناردونه با بلدرچین

ناردونه با بلدرچین

آبان ۲۶, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
شربت توت فرنگی

شربت توت فرنگی

خرداد ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
افزایش آی کیو با بازی

راه های افزایش آی کیو با بازی

تیر ۱۴, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷