رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
توت فرنگی

کلاهک سبز توت فرنگی را هنگام شست‌وشو جدا کنید

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

سید مهدی میرغضنفری پزشک و مدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش میگوید: در طب سنتی اشاره چندانی به توت فرنگی نشده اما با توجه به خصوصیات این میوه که طبع سرد و تری دارد، مصرف زیاد آن برای سرد مزاجان مناسب نیست.

وی افزود: هرچه این میوه کال و ترش‌تر باشد طبع آن رو به خشکی می‌رود و کمی قابض و یبوست‌زا می شود. بنابراین افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در مصرف توت فرنگی احتیاط کنند.

این متخصص فیزیولوژی با اشاره به این‌که هر چه توت فرنگی رسیده تر و شیرین تر باشد، سردی آن کمتر و خاصیت لینت‌دهندگی آن بیشتر می‌شود گفت: چنین وضعیتی برای افرادی که دچار یبوست هستند موثر است.

دکتر میرغضنفری ضمن اشاره به اینکه مصرف توت فرنگی برای گرم مزاجان مناسب است به سردمزاجان توصیه کرد این میوه را همراه با عسل و گرمی جات ابخورند.

به گفته وی مصرف زیاد توت فرنگی برای سرد مزاجان مناسب نیست اما خوردن شربت و مربای آن برای افرادی با این مزاج مشکلی ایجاد نمی‌کند. شربت و مربای توت فرنگی متعادل تر بوده و در آن، سردی میوه کاهش یافته و از این رو مصرف آن برای سردمزاجان مشکلی ایجاد نمی‌کند.

او گفت: توت فرنگی های ریز و مزرعه ای از انواع درشت و گلخانه ای آن مناسب‌ترند و لازم است هنگام شست‌وشوی این میوه حتما کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی های پنهان است.

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۸۷

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی عوارض کمبود ویتامین D را بشناسید مطلب بعدی ۹ ماده غذایی سرشار از زینک

مطالب مرتبط

بلو بری

۱۰خوراکی برای تقویت فوری حافظه

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
صبحانه برای کاهش وزن

بهترین ایده صبحانه برای کاهش وزن

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
خورش آلو و قیسی

خورش آلو و قیسی

مرداد ۱۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷