رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
گوشت

چقدر گوشت بخوریم؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

غذاهای ما از مواد مختلف تشکیل شده است ولی شاید یکی از اساسی‌ترین مواد اولیه مورد استفاده در غذاهای ایرانی گوشت باشد همان طور که کباب‌های ما شهرت جهانی دارند برای خودمان نیز لذیذترین و بهترین غذاها انواع کباب یا غذاهایی است که در آنها از گوشت استفاده شده است. ما به انرژی بخشی این ماده غذایی نیز بسیار اهمیت می‌دهیم و غذاهایی که از گوشت درست شده‌اند را مقوی‌تر از سایر غذاها می‌دانیم.

وقتی ماه رمضان باشد و صحبت از غذاهای مقوی، ممکن است پای افراط در مصرف گوشت هم به میان بیاید. در مورد مقدار استاندارد مصرف گوشت و خواص آن با غزاله زمانی، کارشناس تغذیه صحبت می‌کنیم و از او می‌خواهیم توضیحات لازم را بدهد. زمانی در ابتدا به بحث میزان مورد نیاز بدن به گوشت اشاره می‌کند و می‌گوید: در علم تغذیه یک هرم مواد غذایی است که نیازهای روزانه افراد در گروه‌های مختلف غذایی را مشخص کرده است. بر اساس این هرم افراد مختلف روزانه به ۲ تا ۳ واحد و حداکثر ۴ واحد گوشت در روز نیاز دارند که هر واحد معادل ۳۰ گرم گوشت خالص است. این میزان برای سنین مختلف در همین رنج است و به جای هر واحد گوشت هم جایگزین‌هایی معرفی شده است که می‌توان از آنها استفاده کرد. به این صورت که هر واحد گوشت معادل: ۱٫ یک تخم مرغ کامل و ۲٫ یک‌سوم لیوان حبوبات مختلف است.
این کارشناس تغذیه درباره فواید گوشت برای بدن توضیح می‌دهد: گوشت چه سفید باشد و چه قرمز منبع غنی آهن است که نیاز بدن را به آهن تامین می‌کند. البته در بعضی سبزیجات و غلات نیز می‌توان مقدار چشمگیری آهن پیدا کرد اما درصد کمتری از آنها نسبت به گوشت جذب بدن می‌شود. در واقع بالاترین جذب آهن بدن از طریق گوشت انجام می‌شود. بنابراین بسیار مهم است که توجه کنیم که مصرف این ماده غذایی در هیچ یک از گروه‌های سنی نباید حذف شود.
زمانی به افرادی که نیاز ویژه به گوشت دارند اشاره و تاکید می‌کند: اگر مقدار کافی از آهن به بدن نرسد بدن دچار کم‌خونی می‌شود. که منابع تامین این آهن در ابتدا گوشت، در مرحله بعدی لبنیات و در آخر سبزیجات و حبوبات هستند. همان طور که اشاره شد گوشت نباید از برنامه غذایی حذف شود مخصوصا در نوجوانان و زنان باردار حتما باید استفاده شود. هم گوشت قرمز و هم گوشت سفید هر دو اهمیت دارند. گوشت علاوه بر آهن دارای ویتامین ب۱۲ است که برای اعصاب و سلول‌ها نقش بسیار حیاتی دارد.
غزاله زمانی در نهایت درباره مصرف بیش از حد گوشت هشدار می‌دهد و می‌گوید: گفتیم که گوشت نباید از برنامه غذایی حذف شود اما باید توجه داشته باشید که همان طور که عدم مصرف این ماده غذایی برای بدن زیان‌آور است استفاده بیش از حد آن نیز ضرر دارد و به بدن صدمه می‌زند و باعث بیماری‌های مختلف مانند سرطان یا نقرس می‌شود.

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۹۹

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی عوامل خاموش و مهلک کمبود روی در بدن مطلب بعدی خواص دارویی توت سفید

مطالب مرتبط

چای مناسب گروه خونی

چای مناسب گروه خونی شما چیست؟

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس رضايي
بلو بری

۱۰خوراکی برای تقویت فوری حافظه

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
شکم چاق

چرا شکم آخرین جایی است که لاغر می شود؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷