رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
گندمک

گندمک میان وعده ای مفید و انرژی زا

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه میگوید : گندمک تنقلاتی بو داده یک میان وعده بسیار مفید انرژی زا به شمار می‌رود که حاوی ویتامین های گروه B و املاحی نظیر آهن، روی و مس است.

وی ادامه داد: گندمک سرشار از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش بدن کمک به سزایی می کند.

رحمانی درباره شور یا شیرین بودن گندمک بیان کرد: گندمک های شور یا شیرین مناسب تمام گروه ها نیست چرا که گندمک شیرین کالری بالایی دارد. به علاوه اگر شور هم باشد، برای افرادی که فشار خون دارند مناسب نیست اما مصرف آن برای افراد عادی بلامانع است.

این متخصص تغذیه بیان کرد: اگر گندمک را با شیر مخلوط کنید خواص دو چندانی پیدا می‌کند چون از یک طرف گندمک غلات کامل و از طرف دیگر شیر یک ماده‌ی بسیار مغذی است.

رحمانی در خصوص مقایسه گندمک و برنجک اذغان داشت: برنجک به علت از دست دادن سبوس و کاهش ویتامین خواص خاصی ندارد و برای افراد ضعیف که به دنبال جبران کالری های از دست رفته خود هستند، بسیار سودمند است.

این متخصص تغذیه یادآور شد: افراد جامعه بر اساس شرایط، سن و جنسیت خود نیازمند به مصرف غلات متفاوتی هستند اما در کل هر فرد باید ۶ تا ۱۱ واحد غلات در روز مصرف کند.

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۶۷

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی میوه زیاد هم منجر به چاقی می‎شود مطلب بعدی ۸ حقیقت درباره روده شما

مطالب مرتبط

رستوران گیلکی

تحلیل میرزا قاسمی

مهر ۱۹, ۱۳۹۶barkhordari
خرما

توصیه مهم برای استفاده از خرما

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
زرد چوبه

تاثیر زردچوبه در مقابله با انواع سرطان ها

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷