رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
نوشیدن گلاب هنگام افطار

تاثیرات نوشیدن گلاب در هنگام افطار

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

روزه داران باید خوردن برخی از نوشیدنی‌ها را در ایام ماه مبارک رمضان در دستور کار خود قرار دهند که در اینجا به یکی از مفیدترین آنها اشاره میکنیم

به گفته یک متخصص طب سنتی، اگر روزه‌داران در لیوان آبی که می‌خواهند زمان افطار بیاشامند، سه قاشق گلاب اضافه کنند میزان عطش و تشنگی آنها طی روز کاهش می‌یابد. (رستوران)

علی میرزازاده گفت: گلاب به دلیل خاصیت ضد «سودا» که دارد، علاوه بر عطر و بوی خوش، خاصیت دارویی نیز داشته و برای تقویت معده مفید است.
این متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه، افراد بلافاصله بعد از افطار آب یخ نخورند، اظهار کرد: متأسفانه افراد بلافاصله بعد از آغاز افطار، آب سرد و یخ، می‌نوشند. اما این روش از منظر طب سنتی ایرانی مذموم است. (گیلار)
وی ادامه داد: معده خالی توانایی نگهداری و جذب آب خیلی سرد را ندارد و بلافاصله آب را وارد روده می‌کند.
میرزازاده خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد خوردن شیر ولرم را، در دستور کار خود برای خوردن در وعده افطار قرار دهند.
منبع:عصر بخیر

کدخبر : ۴۳

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذای شمالی, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی دیگر کنار تخت خود لیوان آب نگذارید مطلب بعدی خواص تخم شربتی یا تخم ریحان

مطالب مرتبط

ماهی کله آب (تورشه آبه)

ماهی کله آب (تورشه آبه)

مرداد ۱۹, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
انگور

سرکه انگور نقشی در کاهش وزن ندارد

تیر ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
غذای تند

بهترین راه برای خنک کردن دهان بعد از خوردن غذاهای تند

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷