رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
خواص عسل

خواص و فواید درمانی عسل وخطرات آن

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس رضايياخباربدون دیدگاه

در طول تاریخ، انسان ها از عسل هم به شکل خوراکی و هم به شکل موضعی برای درمان بیماری های مختلف از قبیل مشکلات دستگاه گوارش، درمان زخم های گوارشی، زخم های پوستی و سوختگی استفاده می کردند.

در قرآن مجید عسل به عنوان دارو توصیه شده است و دانشمندان مسیحی و مسلمان قرون وسطا از عسل در پزشکی و برای درمان افراد استفاده می نمودند.

بر طبق مقاله موجود در انستیتوی سلامت آمریکا عسل خواص ضد باکتریایی (آنتی باکتریال)، ضد التهابی و پاک کنندگی در درمان ضخم ها دارد.(رستوران)

خواص و فواید درمانی عسل
  • سرفه های آرام – محققان بر این عقیده اند که در کودکانیکه دچار سرفه های شبانه هستند، عسل می تواند از داروهای ضدسرفه همچون دکسترومتورفان در درمان سرفه های شبانه بهتر عمل کند. در تحقیق انجام شده بروی ۲۷۰ کودک، آنهاییکه ۳۰ دقیقه قبل از خواب دو قاشق چایخوری عسل خورده بودند، نسبت به کودکانیکه عسل نخورده بودند، کم تر سرفه کرده، سرفه شان کم شدت تر بوده و کم تر خوابشان در اثر سرفه پریده است.
  • تقویت حافظه – هرچند تحقیقات علمی و معتبر بهتری لازم است، اما بر طبق یکی از تحقیقات انجام شده زنانیکه روزانه ۲۰ گرم عسل دریافت کرده بودند بهتر از باقی زنان قادر به پاسخگویی به تست های حافظه کوتاه مدت بودند.
  • درمان زخم ها – تحقیقات بیشماری در زمینه کارایی عسل در درمان زخم ها انجام شده است. در تحقیقی که برروی ۵۹ نفر که بدنشان زخم بود و درمان های عادی برروی آنها تاثیری نداشت، بیماران با عسل فرآوری نشده درمان شدند. زخم های استریل هنگام درمان با عسل بهبود یافتند و زخم های عفونت کرده بعد از یک هفته استفاده از عسل استریل و پاک گردیدند. برای درمان با عسل بهتر است ۱۵ تا ۳۰ میلی گرم عسل برروی زخم ریخته و با گاز و باند آن را پوشانده، سپس هر ۱۲ تا ۴۸ ساعت تعویض گردد.
  • تامین موادمغذی – عسل حاوی مغادیر کمی از طیف گسترده ای از انواع ویتامین ها و مواد معدنی ازقبیل نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی می باشد. البته کالری عسل از شکر بیشتر می باشد.
  • پیشگیری از کاهش گلبول های سفید خون – عسل می تواند در کاهش گلبول های سفید خون که ناشی از شیمی درمانی می باشد، کمک نماید. مصرف دوقاشق عسل درمانی در روی برای حل این مشکل توصیه می شود.
  • بهبود آلرژی فصلی – خیلی از افراد قسم میخورند که عسل قادر به کاهش شدت آلرژی فصلی می باشد. از آنجاییکه عسل خاصیت ضدالتهابی داشته و برای بهبود سرفه مفید است، پس به احتمال زیاد می تواند به آلرژی فصلی کمک نماید هرچند که این ادعا از نظر علمی ثابت نشده است.
  • کشتن باکتری های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک – در تحقیقات کلینیکی، عسل درمانی توانست پاتوژن های E.coli، سالمونلا و چندی دیگر از این باکتری ها را از بین برد.
  • بهبود مشکلات پوست سر و شوره سر – در تحقیقی که برروی بیماران مبتلا به درماتیت صبوره و شوره سر انجام شد، بیماران عسل رقیق شده با ۱۰ درصد آب را برروی نواحی مشکل دار گذاشته و برای سه ساعت آن را نگه داشته و سپس سرشان را شستند. درهمه افراد خارش و پوسته پوسته شدن بعد از یک هفته برطرف شد. زخم های پوستی دو هفته بعد از درمان بهبود یافت و افرادیکه ۶ ماه کامل از این روش استفاده ککردند کاملا بهبود یافتند.
مضرات عسل کدام اند؟

در کنار خواص و فوایدی که برای عسل ذکر شد عسل می تواند مضراتی نیز داشته باشد. یک قاشق چایخوری عسل کربوهیدرات و کالری ای بیشتر از مقدار مشابه شکر سفید و یا قهوه ای دارد. افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف عسل دقت نظر داشته باشند.

توجه داشته باشید که نباید به هیچ وجه به کودکان زیر دوازده ماه عسل داد چراکه عسل ممکن است حاوی باکتری ای که باعث بوتولیسم نوزادان می شود، باشد. همچنین مصرف عسل در افرادیکه دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند نیز توصیه نمی شود.(گیلار)

منبع:راستینه

کدخبر : ۱۷

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذای شمالی, کبابی, کته کبابی, گیلار
مهندس رضايي
مطلب قبلی خواص و فواید درمانی انبه مطلب بعدی بافکر و علمی غذا بخورید!

مطالب مرتبط

کره

غذاهایی که فکر می کنیم سالم است، اما نیست

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
منابع کلسیم و ویتامین دی

۷ منبع غیر لبنی شگفت انگیز، از کلسیم و ویتامین دی

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
خورش انار بیج

خورش انار بیج

مهر ۳۰, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷