رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
غذاها

این غذاها به صورت طبیعی قند خون را پایین می آورند

تیر ۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

در دوره ای زندگی می کنیم که بیشتر افراد برای درمان انواع بیماری در پی نسخه دارویی هستند که سریع همه چیز را رو به راه میکند. اما باید مردم را آگاه کرد که روش های جایگزین طبیعی و بدون ضرری هم وجود دارد. متاسفانه آمار مبتلایان به دیابت نوع ۲ هر سال افزایش پیدا می کند به همین دلیل آگاهی دادن به افراد و تغییر سبک زندگی آنها از مهمترین عوامل پیشگیری کننده به حساب می آید. بسیاری از پزشکان بر این باورند که تغییرات خاص در سبک زندگی می تواند در این فرآیند کمکمان کند، از جمله فعالیت فیزیکی، غذا خوردن سالم، کنترل وعده ها، و کاهش مصرف قند. اما راه های اضافی نیز وجود دارد که می توانیم با آنها شانس مبتلا نشدنتان به دیابت نوع ۲ را افزایش دهیم. این راه ها عبارتند از کنترل سطح قند خون، اضافه کردن انواع مختلف گیاهان، ادویه جات و دیگر غذاها به برنامه غذایی.

۱- دارچین

تحقیقاتی که در دانشگاه جورجیا آمریکا صورت گرفت محققان به رابطه مستقیم بین محتوای فنل در گیاهان و ادویه جات و قابلیتشان در مهار تولید ترکیبات قندی کننده پیشرفته و محصول نهایی پی بردند. این محصول نهایی پروتئین یا لیپیدهایی هستند که بر اثر قرار گرفتن در معرض قند ها گلیکوزیله می شوند. مشخص شده که دارچین در وزن خشکش حاوی ۱۸ درصد فنول است. بنابراین دارچین انتخابی خوبی برای بهبود حساسیت به انسولین و کنترل گلوکز خون است.

۲- میخک

میخک ها نه تنها در وزن خشک حاوی ۳۰ درصد از آنتی اکسیدان فول هستند بلکه آنتوسیانین آنتی اکسیدان ها و کورستین نیز دارند. مزایای مصرف میخک گسترده و متنوع است، از ضد عفونی کننده و میکروب کش گرفته تا ضد التهاب، ضد درد و کمک کننده به گوارش. در تحقیقی که سال ۲۰۰۶ انجام شد محققان پی بردند داوطلبانی که به مدت ۳۰ روز مکمل حاوی میخک مصرف می کردند، خطر ابتلایشان به دیابت و بیماری های قلبی بسیار کاهش یافته است.

۳- زنجبیل

زنجبیل را برای آرام کردن معده و کمک به گوارش می شناسیم، اما زنجبیل برای تثبیت گلوکز خون نیز بسیار مفید است. در تحقیقی که مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه منتشر کرد محققان به این نتیجه رسیده بودند که زنجبیل می تواند برای پیشگیری از دیابت و عوارض درمانی تاثیر گذار باشد. زنجبیل می تواند حساسیت به انسولین و برخی توابع مشخصات لیپیدی را بهبود ببخشد و سطح CRP و PGE2 را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کاهش دهد. از این رو زنجبیل را می توان درمانی موثر برای پیشگیری از عوارض دیابت نوع ۲ دانست.

۴- پونه کوهی

پونه کوهی را در غذاهای اسپانیایی و مدیترانه ای بسیار زیاد استفاده می کنند. پونه کوهی را برای درمان عفونت های باکتریایی و انگلی استفاده می کنند. تحقیقات نشان داده ترکیبات موجود در این گیاه مانند داروهای جلوگیری از دیابت عمل می کنند.

۵- زردچوبه

از این ادویه در پودر کاری زیاد استفاده می شود، محققان متوجه شده اند که زردچوبه و کورکومین که یکی از ترکیبات فعال این ادویه است نقش بسزایی در کاهش قند خون دارند. تحقیقات محققان تایلندی که شامل ۲۴۰ داوطلب مبتلا به پیش دیابت بود نشان داد افرادی که به مدت ۹ ماه کورکومین مصرف می کردند در مقایسه با کسانی که فقط دارو می گرفتند، هیچکدام دچار پیشرفت دیابت نشدند در صورتی که ۱۵ درصد از گروه مصرف کنندگان دارو دیابتشان پیشرفت کرد.

۶- مریم گلی

توسط پزشکان طب گیاهی برای درمان خونریزی رحمی و گرفتگی عضله استفاده می شود، این گیاه حاوی فیتواسترول است که به خاطر تاثیر خنک کننده اش شناخته می شود. در یک تحقیق محققان به این نتیجه رسیدند افرادی که دمنوش مریم گلی را با معده خالی می نوشند، کاهش چشم گیری در سطح قند خون خود تجربه می کنند.

۷- گیلاس

یکی از دوست داشتنی ترین آب نبات های طبیعت، گیلاس علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد مقوی نیز هست و حاوی آنتوسیانین ماده ای که عامل قرمز، بنفش و آبی شدن بسیاری از میوه ها می شود – است. در تحقیقی که سال ۲۰۱۴ انجام شد محققان دریافتند خانم هایی که برنامه غذایی شان سرشار است از آنتوسیانین التهاب سیستمیک کمتری دارند و حساسیتشان به انسولین بهبود پیدا می کند.

۸- سیر

سیر راه خود را به خیلی از غذاها باز کرده، چون سرشار است از عطر و طعمی تند، طوری که اگر کسی غذایی حاوی سیر درست کند سریع متوجه می شوید. سیر سرشار است از ترکیبات سولفور، مخصوصا گاز سولفید هیدروژن، که رگ های خونی را باز می کند، سیر سالها برای کاهش کلسترول خون استفاده شده است. گفته می شود سیر برای کاهش قند خون هم کاربرد دارد، تحقیقات انجام شده روی موش ها به خوبی این مسئله را نشان داده.

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۰۹

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابي, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی مصرف ۱۰ نوع از سالم ترین سبزیجات را در تابستان فراموش نکنید مطلب بعدی معرفی یک افطاری مقوی

مطالب مرتبط

ÎæÇÕ ÂÈ ØÇáÈí

آب طالبی را با شکر نخورید

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
PicsArt_05-17-04.25.14

شور ماهی پلو

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۷barkhordari
افزایش عمر با این خوراکیها

راز افزایش طول عمر در این خوراکیها!

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷