رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
تاس کباب گیلانی

تاس کباب گیلانی

مهر ۱۷, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

تاس کباب گیلانی

مواد لازم

گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

هویج ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیازها را خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و کمی سرخ شود توجه داشته باشید می توانیم به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی هم استفاده کنیم برای این منظور گوشت ها را به اندازه گوشت خورشتی برش می زنیم و به تابه اضافه می کنیم پس از تغییر رنگ گوشت ۲ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر جوش بیاید سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب با گوشت و پیاز تفتش می دهیم در مرحله بعد سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی گوشت می چینیم در این مرحله نمک و فلفل را روی سیب زمینی ها می ریزیم حالا گوجه فرنگی و هویج را به صورت حلقه ای برش می زنیم و روی سیب زمینی ها می چینیم سپس حرارت زیر تابه را کم می کنیم  و درب تابه را می گذاریم تا تاس کباب به آرامی بپزد و آماده شود

برچسب ها: تاس کباب, تاس کباب شمالی, تاس کباب گیلانی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در نیاوران, غذای شمالی, غذای گیلکی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی چغرتمه مطلب بعدی جوجه کباب با سس انار

مطالب مرتبط

خواص جوشانده های گیاهی

خواص معروفترین جوشانده های گیاهی

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
توت فرنگی

کدام قسمت از توت فرنگی خطرناک است؟!

تیر ۱۲, ۱۳۹۵مهندس رضايي
بهترین غذاها برای کاهش وزن

بهترین غذاها برای کاهش وزن کدامند؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • غذاها
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷