رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
پلا کباب رشتی

پلا کباب رشتی

شهریور ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

پلا کباب رشتی

مواد لازم

گوشت ۲۰۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را کاملا شسته و با یک قاشق نمک در آب خیس کنید پس از نیم ساعت آب آن را دور بریزید و مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌ تکه کرده و در پیاز رنده‌شده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز کباب کنید

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلار, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای شمالی, غذای گیلکی, پلا کباب, پلا کباب رشتی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی خورش تورشه تره مطلب بعدی بادمجان شکم پر گیلانی

مطالب مرتبط

عسلا

خوراکی‌هایی برای تسکین درد و سوزش معده

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
کیندر شکلاتی با طعم سرطان

کیندر شکلاتی با طعم سرطان

فروردین ۲۶, ۱۳۹۶مهندس رضايي
مواد غذایی

چند ترکیب غذایی فوق العاده برای چربی سوزی

تیر ۲۰, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷