رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
اشبل وابیج

اشبل وابیج

مرداد ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

اشبل وابیج

مواد لازم

اشبل ماهی شور(خاویار شور ماهی سفید) ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ یا ۵ عدد

شوید خشک ۲ قاشق سوپ خوری

کره یا روغن به مقدار کافی

طرز تهیه

اشبل ماهی شور را کمی با کره تفت می دهیم تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال هم می زنیم تا باز شود تخم مرغ را روی اشبل ریخته تا خود را بگیرد بعد از آن آنها را مخلوط می کنیم تا تخم مرغ و اشبل با هم سرخ شود شوید را اضافه کرده بر می داریم این غدا با کته و ماست تناول می شود

برچسب ها: اشبل وابیج, اشبل وابیج شمالی, اشبل وابیج گیلانی, اشبل وابیج گیلکی, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی شیر برنج مطلب بعدی مرغ لاکو(مرغ کباب)

مطالب مرتبط

تخم مرغ

۷ فایده شگفت‌آور تخم مرغ که نمی‌دانستید

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
سلامت قلب با مصرف جو

حفظ سلامت قلب با مصرف جو

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
زنجبیل

چگونه از زنجبیل برای درمان دردهای مختلف استفاده کنیم؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • غذاها
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷