رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
شیر برنج

شیر برنج

مرداد ۳۰, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

شیر برنج

مواد لازم

برنج یک لیوان
شیر پنج لیوان
گلاب نصف لیوان
مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک یک سوم قاشق چای خوری
خامه در صورت تمایل ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

برنج را تمیز می کنیم و خوب می شوییم تا آبش زلال شود سپس برنج را در مقداری آب به مدت چند ساعت خیس می کنیم بعد آب برنج را خالی می کنیم و آن را با سه لیوان آب آنقدر می پزیم تا نرم شود کمی نمک اضافه می نماییم و شیر را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود آنگاه مغز هل را با گلاب مخلوط می نماییم و از پارچه ململ رد می کنیم و به شیر برنج اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش در صورت مصرف خامه را نیز در شیر برنج می ریزیم و دیگ را بلافاصله از روی آتش بر می داریم شیر برنج را در ظرف های یک نفره یا در  کاسه های بزرگ چینی می ریزیم و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین می پاشیم شیر برنج در گیلان با دوشاب انگور (شیره انگور) خورده می شود ولی با شکر و انواع مربا هم مصرف می شود

 

 

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, شیر برنج, شیر برنج شمالی, شیر برنج گیلان, شیر برنج گیلانی, شیر برنج گیلکی, غذاهای شمالی, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی تورشه شامی مطلب بعدی اشبل وابیج

مطالب مرتبط

چاقی موضعی

چاقی موضعی را چگونه درمان کنیم؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
خواص ماهی برای کودکان

۸ فایده شگفت انگیز ماهی برای کودک

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس رضايي
چاقی صورت

چگونه چاق شویم؟ +راهی برای چاقی صورت

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • غذاها
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷