برنج یک لیوان
شیر پنج لیوان
گلاب نصف لیوان
مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک یک سوم قاشق چای خوری
خامه در صورت تمایل ۱۰۰ گرم
برنج را تمیز می کنیم و خوب می شوییم تا آبش زلال شود سپس برنج را در مقداری آب به مدت چند ساعت خیس می کنیم بعد آب برنج را خالی می کنیم و آن را با سه لیوان آب آنقدر می پزیم تا نرم شود کمی نمک اضافه می نماییم و شیر را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود آنگاه مغز هل را با گلاب مخلوط می نماییم و از پارچه ململ رد می کنیم و به شیر برنج اضافه می کنیم بعد از یکی دو جوش در صورت مصرف خامه را نیز در شیر برنج می ریزیم و دیگ را بلافاصله از روی آتش بر می داریم شیر برنج را در ظرف های یک نفره یا در کاسه های بزرگ چینی می ریزیم و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین می پاشیم شیر برنج در گیلان با دوشاب انگور (شیره انگور) خورده می شود ولی با شکر و انواع مربا هم مصرف می شود