رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram

ماهی دودی

تیر ۱۳, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

ماهی دودی

طرز تهیه

در شمال شوری ماهی دودی را مثل شهرهای دیگر ایران نمی گیرند بلکه آن را با همون مزه ی شور مصرف می کنند

ماهی دودی را به دلخواه به سه یا چهار قسمت تقسیم می کنیم تکه های ماهی را از روی آتش کز می دهیم یا چند دقیقه در فر می گذاریم

و بدین وسیله پوست آن را درسته می کنیم از قسمت ستون فقرات هر تکه را دو قسمت می کنیم استخوان ستون فقرات را می گیریم

و در روغن کمی سرخ می کنیم ماهی نباید زیاد خشک شود این ماهی با سبزی پلو و شوید پلو و باقالا پلو صرف می شود

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاي شمالي, غذای گیلانی, غذای گیلکی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی شربت توت فرنگی مطلب بعدی شوید پلا

مطالب مرتبط

ماهی کله آب (تورشه آبه)

ماهی کله آب (تورشه آبه)

مرداد ۱۹, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
onions-e1422372466647

فرق پیاز سفید و قرمز چیست؟

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
چای سبز برای کاهش وزن

آیا نوشیدن چای سبز می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟

تیر ۱۱, ۱۳۹۵مهندس رضايي
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷