رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
شربت زغال اخته

شربت زغال اخته

خرداد ۳۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن هاآموزش آشپزیبدون دیدگاه

شربت زغال اخته

مواد لازم:

زغال اخته یک و نیم کیلو گرم

شکر سه کیلو گرم

جوهر لیمو به اندازه یک نخود

طرز تهیه

شکر را با ۵ لیوان آب در ظرف لعابی می ریزیم و می جوشانیم بعد آن را صاف می کنیم زغال اخته ها را تمیز می شوییم و در پارچه نازک می ریزیم و داخل شیره و شکر می اندازیم و می گذاریم بجوشد تا قوام بیاید جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بر می داریم دستمال محتوی زغال اخته را بدون این که فشار بدهیم در می آوریم شربت را صاف می کنیم و می گذاریم تا سرد شود بعد در بطری می ریزیم و سر آن را می بندیم .

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, شربت زغال اخته, غذای شمالی, غذای گیلانی, غذای گیلگی
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی خورش سیر قلیه مطلب بعدی شربت توت فرنگی

مطالب مرتبط

گزینه غذایی

گزینه های غذایی برای جلوگیری از لخته شدن خون

تیر ۷, ۱۳۹۶مهندس تركمن ها
خورش آلو و قیسی

خورش آلو و قیسی

مرداد ۱۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
توت فرنگی

کلاهک سبز توت فرنگی را هنگام شست‌وشو جدا کنید

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷