رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
0692a4e584defe6544ca2abbf7dd2502_XL

کویی آش

فروردین ۱۴, ۱۳۹۷barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

کویی آش

مواد لازم:
کدوحلوایی:۲کیلو گرم
برنج:۱لیوان
شیر:۲لیوان
نمک:نصف قاشق چایی خوری
شکرودارچین:به مقدار کافی
کره:۵۰گرم
طرز تهیه:
برنج را شسته،کدو را قطعه قطعه می کنیم و پوست قطعه هارا می کنیم.تخم و ریشه ی داخل کدورا می گیریم،برنج و قطعه های کدو را به همراه کره و ۴یا۵ لیوان آب کاملا می پزیم.آش را گاهی هم می زنیم تا تمام مواد به خوبی له شوند.
شیرونمک را اضافه می کنیم برای آن که آش کاملا جا بیفتد و آن را با دارچین و شکر(آنقدر که شیرین شود)تزیین می کنیم.به عوض شیر در آخر کار می توان ۲۰۰گرم گردو ساییده شده را به آش اضافه کنیم و آن را بعد از چند جوش که زد برداشت.

@gilarest

برچسب ها: رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلار, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران
barkhordari
مطلب قبلی خالو آبه مطلب بعدی طرز تهیه مالاوابیج غذای شمالی

مطالب مرتبط

موز قرمز

فواید موز قرمز

بهمن ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
کدام ویتامین بیشتر احتیاج داریم

چطور بفهمیم به کدام ویتامین بیشتر احتیاج داریم؟

تیر ۹, ۱۳۹۵مهندس رضايي
gilar anarbij

طرز تهیه اناربیج

آبان ۱۱, ۱۳۹۶barkhordari
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷