رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
20161219105133MQSTku

خالو آبه

اسفند ۲۳, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

خالو آبه

مواد لازم:
گوجه سبز:۲کیلوگرم
آردبرنج:۱فنجان
نعناع،خلواش،گشنیز و چوچاق:جمعا ۳۰۰گرم
شکر:به مقداری که شیرین شود
تخم مرغ:۳عدد
طرز تهیه:
گوجه های رسیده ی درشت را تمیز شسته و دم آن ها را می بریم.آن ها را با ۳یا۴ لیوان آب آن قدر می پزیم تا له شوند،هسته و پوست گوجه هارا جدا می کنیم.آرد برنج را در۲لیوان آب حل کرده و به گوجه ها اضافه می کنیم.در حرارت ملایم با آن ها می جوشانیم تا بوی خامی آرد از بین برود.سپس سبزی را ساییده و در آن می ریزیم.۱یا۲ جوش که زد،شکر را اضافه می کنیم.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم و سپس به مواد دیگر اضافه می کنیم،می گذاریم با هم بجوشند تا تخم مرغ بسته شود.این غذا به غلظت آش است.

@gilarest

برچسب ها: رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران
barkhordari
مطلب قبلی بادنجان تورشی مطلب بعدی کویی آش

مطالب مرتبط

12

قانون مهم برای خوردن میوه جات

تیر ۱۵, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
برنج هندی

برنج هندی نخرید

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
خورش آلو مسما

خورش آلو مسما

تیر ۲۲, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷