خالو آبه
مواد لازم:
گوجه سبز:۲کیلوگرم
آردبرنج:۱فنجان
نعناع،خلواش،گشنیز و چوچاق:جمعا ۳۰۰گرم
شکر:به مقداری که شیرین شود
تخم مرغ:۳عدد
طرز تهیه:
گوجه های رسیده ی درشت را تمیز شسته و دم آن ها را می بریم.آن ها را با ۳یا۴ لیوان آب آن قدر می پزیم تا له شوند،هسته و پوست گوجه هارا جدا می کنیم.آرد برنج را در۲لیوان آب حل کرده و به گوجه ها اضافه می کنیم.در حرارت ملایم با آن ها می جوشانیم تا بوی خامی آرد از بین برود.سپس سبزی را ساییده و در آن می ریزیم.۱یا۲ جوش که زد،شکر را اضافه می کنیم.تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم و سپس به مواد دیگر اضافه می کنیم،می گذاریم با هم بجوشند تا تخم مرغ بسته شود.این غذا به غلظت آش است.
@gilarest