رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
رستوران گیلانی

ماهی سوف سرخ کرده

آذر ۱۵, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

ماهی سوف سرخ کرده

ماهی سوف تقریباً شبیه ماهی سفید است و به اندازه های مختلف یافت می شود.گوشت ماهی سوف بسیار لطیف و بدون تیغ است.سوف جزو ماهی های گرانبهامی باشد.

مواد لازم:

ماهی سوف بزرگ :۱عدد

زرده تخم مرغ :۲عدد

آب نارنج یاآبلیمو :۱فنجان

نمک و فلفل :به مقدار کافی

طرز تهیه:

شکم ماهی سوف راچاک می دهیم محتویات آن را خارج می نماییم و ماهی را تمیز می شوییم.پشت ماهی را یک چاک عمیق می دهیم و استخوان ستون فقرات را جدا می سازیم و سپس پوست ماهی را می کنیم.جدا کردن پوست ماهی سوف کمی مشکل است برای این کار می توان ماهی را چند ثانیه در آبی که چند قطره سرکه یا آبلیمو در آن ریخته ایم قرار داد و بعد پوست آن را به آسانی جدا کرد(برای کندن فلس های ماهی کپور هم می توان همین روش را به کار برد.).وقتی که پوست ماهی کنده شد آن را قطعه قطعه می کنیم و به مدت یک ساعت در مخلوط زرده ی تخم مرغ و آب نارنج و نمک و فلفل می خوابانیم.آنگاه دو روی ماهی را کمی آرد می زنیم،و در روغن سرخ می کنیم.باید دقت کرد که ماهی زیاد خشک نشود.بعد قطعه های ماهی را در دیس می چینیم و اطراف آن را با برگ های جعفری و نارنج دو نیم شده تزیین می نماییم.

همراه رستوران گیلانی گیلار باشید..

@gilarest

برچسب ها: رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران گیلانی, رستوران گیلکی, رستوران گیلکی در تهران, رستوران گیلکی در نیاوران, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی, غذای گیلانی
barkhordari
مطلب قبلی پلا کباب مطلب بعدی مرغ ترش

مطالب مرتبط

PicsArt_05-17-04.25.14

شور ماهی پلو

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۷barkhordari
چای خوش طعم خونی

چای خوش طعم خونی

فروردین ۲۷, ۱۳۹۶مهندس رضايي
image_1یی

غذاهایی که از بدن در مقابل سموم محافظت می‌کنند

تیر ۸, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷