ماهی سوف تقریباً شبیه ماهی سفید است و به اندازه های مختلف یافت می شود.گوشت ماهی سوف بسیار لطیف و بدون تیغ است.سوف جزو ماهی های گرانبهامی باشد.
ماهی سوف بزرگ :۱عدد
زرده تخم مرغ :۲عدد
آب نارنج یاآبلیمو :۱فنجان
نمک و فلفل :به مقدار کافی
شکم ماهی سوف راچاک می دهیم محتویات آن را خارج می نماییم و ماهی را تمیز می شوییم.پشت ماهی را یک چاک عمیق می دهیم و استخوان ستون فقرات را جدا می سازیم و سپس پوست ماهی را می کنیم.جدا کردن پوست ماهی سوف کمی مشکل است برای این کار می توان ماهی را چند ثانیه در آبی که چند قطره سرکه یا آبلیمو در آن ریخته ایم قرار داد و بعد پوست آن را به آسانی جدا کرد(برای کندن فلس های ماهی کپور هم می توان همین روش را به کار برد.).وقتی که پوست ماهی کنده شد آن را قطعه قطعه می کنیم و به مدت یک ساعت در مخلوط زرده ی تخم مرغ و آب نارنج و نمک و فلفل می خوابانیم.آنگاه دو روی ماهی را کمی آرد می زنیم،و در روغن سرخ می کنیم.باید دقت کرد که ماهی زیاد خشک نشود.بعد قطعه های ماهی را در دیس می چینیم و اطراف آن را با برگ های جعفری و نارنج دو نیم شده تزیین می نماییم.
همراه رستوران گیلانی گیلار باشید..
@gilarest