رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
رستوران شمالی

پلا کباب

آذر ۸, ۱۳۹۶barkhordariآموزش آشپزیبدون دیدگاه

پلا کباب

مواد لازم:

گوشت راسته گوساله:۱کیلو

چربی گوسفند:۵۰گرم

پیاز متوسط:۱/۵عدد

آبلیمو:۱قاشق غذاخوری

جعفری:چند پر

کره:۲۵۰گرم

برنج گیلان:۵پیمانه

گردو:۱پیمانه

باقلای مازندرانی خشک:۱پیمانه

اشبل ماهی:۲۵۰گرم

چربی گوسفند را به همراه گوشت پس از شستشو و پس از اینکه در صافی قرار دادیم به تکه های به اندازه یک بند انگشت ریز می کنیم.پیاز را پوست گرفته و می شووییم سپس با دنده ریز رنده کرده و به گوشت اضافه میکنیم.جعفری را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو به مواد قبلی اضافه کرده و کره را روی حرارت ملایم آب کرده و روی این مواد میریزیم و خوب ورز میدهیم سپس ۲۴ساعت در یخچال قرار می دهیم.پس از سپری شدن مدت تعیین شده برنج را شسته و بعد به اندازه یک بند انگشت روی آن آب میریزیم و به میزان دلخواه نمک اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم(۵دقیقه اول روی شعله متوسط و بعد روی حرارت ملایم) سپس تکه های گوشت را به سیخ کشیده و کبابی می کنیم.گردو،کره،باقلا که از قبل خیس کرده ایم و اشبل ماهی شور همه را به عنوان مزه غذا مورد استفاده قرار می دهیم.

اوقات خود را در رستوران شمالی گیلار به خوبی بگذرانید…

@gilarest

 

 

برچسب ها: رستوران, رستوران در تهران, رستوران در نیاوران, رستوران شمالی, رستوران شمالی در تهران, رستوران شمالی در نیاوران, رستوران لاکچری, رستوران نیاوران, غذاهای شمالی, غذاهای گیلکی, غذاي شمالي, غذای شمالی, غذای گیلکی
barkhordari
مطلب قبلی کباب ترش گیلانی مطلب بعدی ماهی سوف سرخ کرده

مطالب مرتبط

بوی بد دهان

علت شروع ناگهانی بوی بد دهان چیست؟ آیا درمان طبیعی برای رفع این مشکل وجود دارد؟

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس رضايي
آشنایی-با-فواید-خرما

بجای قند، خرما بخورید

تیر ۶, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
روغن

آیا روغن های گیاهی واقعا سالم تر هستند؟

تیر ۱۳, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷