مواد لازم:
گوشت راسته گوساله:۱کیلو
چربی گوسفند:۵۰گرم
پیاز متوسط:۱/۵عدد
آبلیمو:۱قاشق غذاخوری
جعفری:چند پر
کره:۲۵۰گرم
برنج گیلان:۵پیمانه
گردو:۱پیمانه
باقلای مازندرانی خشک:۱پیمانه
اشبل ماهی:۲۵۰گرم
چربی گوسفند را به همراه گوشت پس از شستشو و پس از اینکه در صافی قرار دادیم به تکه های به اندازه یک بند انگشت ریز می کنیم.پیاز را پوست گرفته و می شووییم سپس با دنده ریز رنده کرده و به گوشت اضافه میکنیم.جعفری را به همراه نمک و فلفل و آبلیمو به مواد قبلی اضافه کرده و کره را روی حرارت ملایم آب کرده و روی این مواد میریزیم و خوب ورز میدهیم سپس ۲۴ساعت در یخچال قرار می دهیم.پس از سپری شدن مدت تعیین شده برنج را شسته و بعد به اندازه یک بند انگشت روی آن آب میریزیم و به میزان دلخواه نمک اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم(۵دقیقه اول روی شعله متوسط و بعد روی حرارت ملایم) سپس تکه های گوشت را به سیخ کشیده و کبابی می کنیم.گردو،کره،باقلا که از قبل خیس کرده ایم و اشبل ماهی شور همه را به عنوان مزه غذا مورد استفاده قرار می دهیم.
اوقات خود را در رستوران شمالی گیلار به خوبی بگذرانید…
@gilarest