رستوران گیلاررستوران گیلار
    Menu
    • غذاها
      • کال کبابمنو
        • منوکال کبابپیش غذای سرد
        • منو میرزاقاسیمیپیش غذای گرم
        • کباب گیلان منو رستورانکباب گیلان
        • سینی های غذای گیلارسینی های غذای گیلار
        • خورش مرغ ترش منوخورشت و خوراک گیلان
        • menu 02ماهی ها
        • کباب برگ منوکباب های طهران
        • منو کته مخصوص گیلارهمراه غذا
        • بکگراندانواع  نوشیدنی هاانواع نوشیدنی
      • کافی شاپ منوکافی شاپ
        • اسلاید شربتهانوشیدنی های سرد
        • کافی شاپ منونوشیدنی های گرم
        • منو دسرهادسرها
      • IMG_1414کیفیت غذاها
        • menu 003تامین کننده ها
        • zaferan gilarمواد اولیه
      • menu 02انتخاب خوشمزه
        • کباب گیلان منو رستورانانتخاب این هفته
      • Close
    • درباره ی ما
      • slide13تاریخچه ما
      • پرسنل ماپرسنل ما
      • modiramelمدیریت
      • سالن شلوغ۶۰۰نظرات مشتریان
      • محک گیلارجوامع ما
      • Close
    • فرصت های شغلی
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما
    • صدای مشتری
    • خدمات ما
      • عکس دلیوریدلیوری
      • slide13سالن
      • wifi-gilarوای فای رایگان
      • jashn in gilar2جشن ها و مراسم
      • takhfif daneshjoeiتخفیفات دانشجویی
      • Close
    • رزرواسیون
    • آموزش آشپزی
    • سوالات متداول
    • پخش موزیک
      • رعنا-ناصر وحدتیرعنا – ناصر وحدتی
        http://gilarniavaran.ir/wp-content/uploads/2016/03/Rana-Naser-Vahdati.mp3
      • Close
    • عضویت
      • وارد شوید !
        • ثبت نامفراموشی رمزعبور
      • ورود اعضا در قسمت های مختلف از جمله ارسال نظر ضروری است
      • Close
    • Language
      • Iran-Flag-iconPersian
      • English-Flag-iconEnglish
      • France-Flag-iconFrench
      • Close
Facebook
Google+
Instagram
کلسیم

چند راه طبیعی برای تقویت استخوان ها

مرداد ۹, ۱۳۹۶مهندس تركمن هااخباربدون دیدگاه

با توجه به مطالعات سال ۲۰۱۴ بیش از ۱۰ درصد بزرگسالان بالای ۵۰ سال، پوکی استخوان را تجربه می کنند. با این حال نمی توان گفت این بیماری بخش غیر قابل اجتناب از دوران پیری است.

در طول دهه سوم زندگی، توده استخوانی کاهش می یابد و با شروع دوران یائسگی، با کاهش شتاب سطح استروژن، تراکم استخوان ها کمتر شده و فرد در معرض پوکی استخوان قرار می گیرد. مردان مسن نیز البته می توانند این بیماری را تجربه کنند و آنهم بعد از سنین ۶۵ تا ۷۰ سالگی.

گذشته از سن، عوامل خطری از قبیل داشتن سابقه خانوادگی این بیماری، لاغری بیش از حد، استعمال سیگار، نوشیدن الکل و زندگی فیزیکی غیر فعال فرد را در معرض خطر پوکی استخوان قرار می دهد.

لبنیات و کلسیم در پیشگیری از پوکی استخوان معجزه نمی کند

طبق مطالعات جدید استفاده از لبنیات هم نمی ‌تواند در روند پوکی‌ استخوان تاثیر بگذارد و برخلاف تصور مصرف لبنیات توسط افراد میانسال و مسن میزان پوکی استخوان و شکستگی ‌ها را کاهش نمی‌دهد. از طرف دیگر برخی مطالعات جدید نشان داده است که مکمل‌ های کلسیم هم نمی‌تواند با استفاده در دوران سالخوردگی روی روند حفظ استخوان‌ها تاثیر بگذارد.

پیشتر، به همه دختران و زنان بین ۲۰ تا ۵۰سال توصیه می ‌شد روزانه هزار میلی ‌گرم کلسیم بخورند و به زنان بالای ۵۰سال هم توصیه می ‌شد روزانه هزار و ۲۰۰ میلی‌گرم کلسیم مصرف کنند. اما طبق تحقیقات جدید، بهتر است این میزان را به ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلی ‌گرم کاهش دهید و سعی کنید این میزان کلسیم را از مواد غذایی به‌خصوص لبنیات دریافت کنید.

بیشتر از این میزان کلسیم می ‌تواند باعث بروز اختلالات جذب در دستگاه‌ گوارش، یبوست شود. مصرف بیشتر از ۸۰۰ میلی‌گرم کلسیم در روز هیچ تاثیری روی حفظ استخوان‌ ها نخواهد داشت و در عوض باعث افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی عروقی خواهد شد.

برای حفظ استخوان‌ هایتان هیچ ‌وقت دیر نیست. فقط با انجام تغییرات کوچک در شیوه زندگی‌تان می ‌توانید استخوان‌ هایتان را حفظ کنید.

چند راهکار طبیعی برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری استخوانی پیشنهاد شده است که البته علاوه بر دریافت کافی کلسیم و ویتامین دی، باید به آنها توجه ویژه شود.

(رستوران)

شرکت در ورزش های تحمل وزن:

تمرینات تحمل وزن و تمرینات تقویت عضلات، منجر به تقویت استخوان ها و به تاخیر انداختن پوکی استخوان وابسته به سن می شود. برخی از ورزش های تحمل وزن عبارتند از پیاده روی، آهسته دویدن، پرش با طناب، اسکی، بالا رفتن از پله.

تمرینات تقویت عضلات در این میان نیاز به بکارگیری وزنه، باند آلاستیک و … دارد. البته اگر شما به یوگا علاقه دارید، این را بدانید که روزانه انجام ۱۲ دقیقه یوگا باعث افزایش تراکم استخوان های ستون فقرات، استخوان ران و احتمالا استخوان باسن می شود.

اگر شما در حال حاضر ابتلا به پوکی استخوان را تجربه می کنید و یا مبتلا به هر بیماری مزمن دیگری هستید، برای انجام ورزش هایی مانند تردمیل یا پرش با طناب با پزشک خود مشورت کنید. همچنین شما باید در بلند کردن اجسام سنگین، و فعالیت های ورزشی که نیاز به خم شدن یا پیچش دارند، احتیاط کنید و نظر پزشک تان را جویا شوید.

مصرف پروبیوتیک ها، میوه ها و سبزیجات:

بسیاری از میوه ها و سبزیجات حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، ویتامین کا، ویتامین ث و پروتئین است. مصرف آنتی اکسیدان ها نیز فرایند التهاب و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند. ضمنا مصرف میوه ها و سبزیجات با افزایش تراکم استخوان مرتبط است.

یک مطالعه سوئدی حاکی از آن است زنانی که از غذاهای گیاهی دوری می کنند، ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر شکستگی های لگن در مقایسه با دیگرانی قرار دارند که روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات می خورند.

مصرف غذاهای تخمیر شده از قبیل کفیر، کلم ترش، کیمچی، نیز تاثیر مثبتی روی استخوان ها دارد. این محصولات غذایی حاوی پروبیوتیک ها هستند که باعث تقویت و رشد باکتری های خوب روده شده و در نهایت افزایش تراکم مواد معدنی استخوان را به همراه دارند.

دریافت خواب کافی:

یک مطالعه که نتایج آن در سال ۲۰۱۵ و در مجله انجمن طب سالمندان آمریکا منتشر شد، نشان داد مردان و زنان بالای ۵۰ سال که کمتر از ۶ ساعت عادت به خواب شبانه روز دارند، بیشتر در معرض پوکی استخوان قرار می گیرند. اغلب بزرگسالان نیاز به خواب بین ۷ تا ۸ ساعت در روز دارند

 

منبع:سلامت نیوز

کد خبر:۲۲۱

برچسب ها: boiled rice roast, gilar, northerly food, restaurant, roast, رستوران, غذاي شمالي, کبابي, کته کبابی, گيلار
مهندس تركمن ها
مطلب قبلی حبه ای سیر را با معده خالی بخورید و معجزه را ببنید! مطلب بعدی خواص اعجازانگیز آب زنجبیل

مطالب مرتبط

سیب زمینی

سیب زمینی فشارخون را بالا می‌برد

تیر ۱۹, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
جوجه کباب با سس انار

جوجه کباب با سس انار

مهر ۲۱, ۱۳۹۷مهندس تركمن ها
ژلاتین

راز سلامتی در ژلاتین

تیر ۱۰, ۱۳۹۵مهندس تركمن ها
You must be logged in to post a comment.

وارد شوید !

نوشته‌های تازه

  • ترشى هفت بیجار
  • ناردونه با بلدرچین
  • چغرتمه بادکوبه‌ای
  • شیرینی کاکا گیلانی
  • ماست چکیده

آخرین دیدگاه‌ها

  • تاثیر رنگ قرمز بر اشتها در تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها
  • مهندس تركمن ها در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • m34012004@yahoo.com در خواص اعجازانگیز آب زنجبیل
  • رزرواسیون
  • آموزش آشپزی
  • منو غذاهای گیلار
  • ورود // خروج
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به رستوران گیلار می باشد و کپی از مطالب، عکس ها و محتوای آن، پیگرد قانونی به همراه دارد | ۹۸-۱۳۹۷